MiniME 0 Raportează post Postat Aprilie 30, 2007 ce paste fainoase preferati? eu pot sa va spun ca preferatele mele sunt spaghetele carbonara. fazanasoala e ca pastele fainoase se cam depun dar din cand in cand merge asa o portie de spaghete carbonara :roll: :lol: :hi: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Saharian 1567 Raportează post Postat Aprilie 30, 2007 Mie imi plac spaghetele fierte :lol: Crude nu sunt la fel de bune ca alunele :hi:" :roll: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
flori de camp 33 Raportează post Postat Aprilie 30, 2007 carbonara! :roll: dar mai sunt si altele. era ceva cu c...., am uitat cum le zice. si in general imi plac cam toate felurile de paste. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
bridget jones 735 Raportează post Postat Aprilie 30, 2007 Spaghete cu sos pesto genovese con basilico fresco...Peste spaghetele cu sos se pun cubulete mici de rosii si se rade parmezan....Foarte bune! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Two 1995 Raportează post Postat Aprilie 30, 2007 ..spaghetti Milanese .. :) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
adnana 105 Raportează post Postat Aprilie 30, 2007 Toate felurile de paste si cu toate tipurile de sos,fara paste as fi moarta Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Mai 1, 2007 ce paste fainoase preferati? eu pot sa va spun ca preferatele mele sunt spaghetele carbonara. fazanasoala e ca pastele fainoase se cam depun dar din cand in cand merge asa o portie de spaghete carbonara :flowers: :crazy: :D Se depun se depun, dar am inteles ca asta depinde mai mult de sosuri decat de spaghete in sine. Eu nu prea am preferinte la marca, dar imi place sa pap cu sos de rosii si cu soia. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
crocobaur 20 Raportează post Postat Mai 1, 2007 carbonara, bolognese si pesto :flowers: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Mai 1, 2007 Uite stiam eu ca am citit ceva de genul : Pastele si dieta de slabire De multi ani pastele au avut o imagine nefavorabila legata de cresterea in greutate in urma consumului lor, insa in ultima vreme PR-ul producatorilor de paste s-a schimbat in mod favorabil. Noul mesaj transmis este ca, in cantitati moderate pastele pot fi consumate fara grija deoarece ele contin fibrele necesare sa satisfaca si cea mai feroce senzatie de foame si in acelasi timp nu contin multe calorii, in schimb ofera numerosi nutrienti. Evident ca o cantitate mare de paste consumate cu mult sos si branza si eventual carne alaturi nu sunt indicate nici in dietele de slabire si nici in cele de mentinere. Nu se vor consuma nici pur si simplu fierte ci cu sos de rosii, legume proaspat taiate (ciuperci, fasole verde, broccoli, spanac) si cateva picaturi de ulei de masline (adaugate la sfarsit, in asa fel incat sa nu fie transformat termic). Astfel pastele pot fi considerate cu adevarat alimente sanatoase si care ar trebui consumate pentru beneficiile lor. Pastele din comert sunt de o mare diversitate si de aceea trebuie preferate cele facute din faina integrala deoarece au un continut ridicat de fibre alimentare, minerale si complex de vitamine B. In plus, fitoelementele continute in pastele integrale ajuta organismul sa isi mentina o greutate corporala sanatoasa. Un studiu efectuat pe un numar de 75.000 de participante pe o perioada de 12 ani a aratat ca persoanele care au consumat in mod uzual paste integrale au ajuns in timp la o greutate corporala mai mica, spre deosebire de cele care au consumat paste rezultate din faina alba rafinata si care au luat in greutate semnificativ. Tot pastele integrale sunt cele mai nutritive pentru ca ele contin tarate si germeni de cereale si astfel sunt retinute nemodificate vitaminele si mineralele (cupru, zinc, magneziu). Pastrarea si depozitare pastelor uscate pe perioade indelungate trebuie sa fie facuta in locuri racoroase si sa se evite expunerea la lumina, deoarece vitaminele B sunt fotosensibile. Preparea pastelor este simpla: trebuie fierte in apa suficienta (pentru a evita lipirea intre ele si de vasul in care sunt fierte), in care se adauga un praf de sare (pentru ca apa sa atinga o temperatura mai mare); pastele nu se acopera in timpul fierberii deoarece granulele de amidon vor absorbi prea multa apa iar dupa scurgerea apei de fierbere, pastele nu se clatesc pentru a nu pierde nutrienti valorosi. Pastele pot fi consumate si la restaurant, atata timp cat se comanda un tip de paste gatite sanatos si mai ales daca se consuma doar o jumatate din portia pe care o ofera restaurantul iar cealalta este ceruta la pachet. In acest fel se poate savura o masa. de Lygia Alexandrescu http://www.eva.ro/dietafitness/articol585.html Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
bridget jones 735 Raportează post Postat Mai 5, 2007 azi, simple, doar cu parmezan... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri