Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
geo_geo_twins

Interferonul este degeaba

Rate this topic

Recommended Posts

ziua buna tuturor!@

nu va mai lasati maltratati de tratamentul asta ...oricum raspunsul medicului meu a fost...."stai linistit ca doar la 35 % din cei care fac tratamentul le iese nedetectabil la viremie dupa ce au terminat tratamentul"....sa inteleg ca iti este dupa noroc ?eu se pare ca nu am avut acest noroc si dupa un an de zile de la terminarea tratamentului mi-a revenit si mai puternic la viremie cantitatea aceea .... si oare merita toate durerile alea timp de un an de zile ...toate spagile care trebuie sa le dai ca sa nu intrerupi tratamentul ...adik atata stres doar ca sa vezi daca ai noroc? oricum alternativa nu exista ...adik cum o dai...macar sa incerci? sunt multe intrebari.... voi cum va descurcati? eu am 26 de ani si nu stiu ce sa mai incerc...acum am dat o pe naturiste sa vedem ce iese.... oricum nu mai pot astepta oferta doctorului meu...adik " stai linistit ca in 2 -3 ani iese pe piata ceva sigur pentru boala asta", dar oare timpul asta ma va tine asa in stagiul asta in care este boala fara sa se agraveze? alta intrebare intre restul intrebarilor fara raspuns @ sa auzim numai de bine@

Edited by geo_geo_twins

Share this post


Link to post
Share on other sites

Geo,

Nu pentru toata lumea tratamentul este degeaba

Eu de exemplu am reusit si am avut nedetectabil si la 8 luni dupa tratament,

acum urmeaza sa-mi fac o noua viremie la 1.8 ani dupa tratament

Dar eu vreau sa-ti spun ca nu a fost degeaba nici pentru tine, pentru ca acest tratament ti-a mentinut ficatul timp de un an fara virus , timp in care acesta s-a regenerat.

Mai poti face un alt tratament, sau poti sa intri in vreun program de testare pentru alte medicamente, trebuie sa mai cauti pe internet sau sa intrebi pe medicii hepatologi.asta in asteptarea noului medicament care cu siguranta va aparea pe piata in urmatorii 5 ani!

Nu-ti pierde nadejdea!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna ziua, am citit si eu mesajul lui geo, nu il contrazic in legatura cu procentajul insa.......mi-am facut viremia inainte de tratamentul cu interferon, aveam 180000, pe timpul; tratamentului am ajuns in 2 saptamani la 53 Kg la 1.80 inaltime, insa la 6 luni dupa inceperea tratamentului am refacut viremia.........NEDETECTABIL, am continuat tratamentul, 6 luni dupa incetarea acestuia.......NEDETECTABIL, astazi la 2 ani dupa incetarea tratamentului............ma duc sa o mai fac o data sa vedem.......tineti-mi pumnii.

 

de precizat...pe timpul tratamentului alcool-0, regim alimentar ca la carte, tzigari-1pachet la 24 de ore.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×