Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
gunnar

all i need is a hint

Rate this topic

Recommended Posts

Sal, am 19 ani si nu am facut o (uh.. that was easy...;)) ) nush cum am reusit dar anii au trecut si nu am reusit sa imi fac o prietena cu care sa ajung in pat..(adevarul e ca nici nu prea am incercat), nu prea pot sa va explic acum imprejurarile .. cert e ca am nevoie de un sfat (si uite ca il caut pe net k ...) si as ramane deeply indatorat celui care m ar ajuta sa trec de hopul asta ;) .Nu sunt fat frumos dar nici urat, modest financiar si cat de cat educat (yeah right..) , so.. problema e pe ''soft'' . Nush dak mai sunt altii in situatia mea(de fapt ai impresia k esti singurul si asta te innebuneste cu toate k logic ar mai trebui sa fie.. nu? ) dar sper ca cei ''initiati'' sa raspunda.. fara sa ma ia la mishto sau alte alea, pana nu ajung :crazy:

k.. ms anticipat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

stai linistit sunt ff multi n situati ta ! nu mi se pare o tragedie! n ai gasit fata potrivita ;) mai ai timp...bine pana la urma dak vrei sa scapi de "povara "ia o prostituata dar sunt sigura ca nue sti tipul ala de baiat! sincer mi place ff mult la un baiat sa fie mai timid...nu toate cauta un tip ff experimentat! poate ar trebuii sa ti gasesti o fata la fel de experimenatta ca tine..sunt destule..chiar dak se pare ca nu :crazy: succes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nush dak mai sunt altii in situatia mea(de fapt ai impresia k esti singurul si asta te innebuneste cu toate k logic ar mai trebui sa fie.. nu? )

inca nu innebuni :think: mai sunt si altii :lol2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai inka nu tia venit timpu...ai rabdare...si nai pentru ce innebuni....trebuie sa gasesti fata potrivita dar cu o prostituata nu teas sfatui....bafta multa :think:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poate cauti alt fel de 'prietena' avand in vedere faptul ca spui ca problema este ''pe soft''. Eu zic sa te calmezi sa nu mai asculti la prieteni povesti cu ''ce tari au fost in pat si ...'' (pentru ca stim cu toti ca sunt exagerate) sunt si altii , altele in situatia ta si nu e un capat de tara. Cand o sa fie momentul o sa se intample. Totusi straduieste-te si tu mai mult caci fete disponibile sunt trebuie doar sa vrei si sa ai incredere in tine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

easy 4 all of u to say, dar primul pas e intotdeauna cel mai greu,iar eu deja am prins naravul ca dak las sa vina de la sine totul va fi bine, ceea ce nu e mereu adevarat,si cu cat trece mai mult timp cu atat sunt mai :bataita: cand interactionez cu o fata.. ms oricum pt sfaturi si incurajari,ce o fi o fi si gata :lol: omg.. http://thescienceofsleep.imeem.com/video/D...t_of_affection/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×