Sari la conținut
Forum Roportal
Final_Fantasy

Probleme in Movie Maker >.<

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Hi!De ceva vreme sunt pasionat de niste filmulete,dar nu am posibilitatea sa le gasesc decat pe bucatele.Eu le luam si le uneam in movie maker si asa mi-se parea mai comod.

Cand luasem un episod,voiam ca de obicei sa il intregesc in movie maker.Am dat "import video"si mi-a aparut placuta aia cu "importing..."dupa ce am selectat ce video vreau.Si astept eu,astept si nimic.Nu facea nici-un progres.

Am zis ca n-are nimic si l-am luat frumusel cu mouse-ul si l-am mutat in movie maker,si iar mi-a aparut aia cu"import"cum apare de obicei.Si aceeasi poveste,nu a mers.

Dar,cu anume filmulete mai mici(de vreo 20 sec asa)merge.Dar cu astea mai mari care mergeau inainte nu mai vrea.

Eeeh si acum mai nou,chiar daca pun un film micut,mi-l accepta si cand vreau sa fac ceva cu el,de exemplu sa-l editez sau sa dau play mi-se inchide fereastra cu movie makerul si imi spune"Dangerous operation blocket!Plantinum has detected a dangerous operation and has blocket it etc."Dar nu inteleg acum ce legatura are antivirusul~_~".Apropo,antivirusul meu e Panda 2006.

Si am observat o chestie.Mi-am downloadat DivX player si am vrut sa-l instalez,dar am vrut sa-l sterg si nu a mai mers sters sau dezinstalat,iar cand se blocheaza movie makerul pe taskbar imi apare iconita de la DivX.

Deci,ce credeti ca ar trebui sa fac?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, format si fa un update la movie maker :focus:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

salz am si eu o problema cu movie maker dau la import a video si dupa aceea dau la make an automovie si se incarca ce se incarca si dupa aceia pur si simplu imi iese din el de ce face asa ceva?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

dmneee si eu am o problema si mi-am reformatat pc-ul recent si am si updatat movie maker .... am avut probleme cu el si inainte de updatare ... pana de curand nici nu l-am folosit dar acu cand incerc sa fac un filmuletz cu mai multe video-uri de 24 min importate editez ce editez eu dar in scurt timp incepe sa-mi apara vreo 1-5 iconitze cu inscriptzia ffdshow video decoder si incepe sa-mi mearga greu dar cand deja apare si a 4-a inconitza consecutiva se blocheaza ... am gasit o cale de a combate acest lucru dar acu e si mai rau pt ca atunci cand deschid proiectul salvat (asta e metoda p care am gasit-o pt combaterea acelei probleme de mai sus deoarece atunci cand se blocheaza sa deschid ce am salvat) si pun un fragment video in storyboard se inchide pur si simplu :P 8) :P :doh: :P :o: :suicide: :)

 

de ce???? ;)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

heyy loome am si eu o prob :pardon::o: ...deci uitati ce tampenie am facut :lazy: ...am vazut ca a aparut o alta varianta si am downloadat-o...problema e ca am instalat-o peste varianta veche si nu a mai mers niciuna...apoi am downloadat Xplit un program cu care am dezinstalat Movie Maker ...lam sters de tot...si acum am downloadat versiunea kre am vrut-o si am dat sa se instaleze :) ...sa term instalarea"you're instalation is succesfull"...numai ca nu mi sa instalat nimic:-| nu inteleg de ce please kre ma ajuta am nevoie urgenta de ajutor :) VA ROOOOG id:bubble_in_colours !!!HeLp!!! ;)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
heyy loome am si eu o prob :blink: :roll: ...deci uitati ce tampenie am facut :P ...am vazut ca a aparut o alta varianta si am downloadat-o...problema e ca am instalat-o peste varianta veche si nu a mai mers niciuna...apoi am downloadat Xplit un program cu care am dezinstalat Movie Maker ...lam sters de tot...si acum am downloadat versiunea kre am vrut-o si am dat sa se instaleze :kiss: ...sa term instalarea"you're instalation is succesfull"...numai ca nu mi sa instalat nimic:-| nu inteleg de ce please kre ma ajuta am nevoie urgenta de ajutor :lol: VA ROOOOG id:bubble_in_colours !!!HeLp!!! :doh:

 

1. Scrie civilizat. K si alte aiureli din astea sint greu de citit.

2. Explica mai precis CE versiuni ai dez/instalat si ce ai facut pe acolo.

3. Reinstall Movie Maker: http://www.tweakxp.com/article37267.aspx

4. INcearca comanda: start > run > sfc /scannow > enter > baga cd windows in unitate....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×