Sari la conținut
Forum Roportal
criss_iuliana

Sfaturi pentru cancer!

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Da, exista oameni care au scapat de cancer printr-o terapie de genul asta.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, exista oameni care au scapat de cancer printr-o terapie de genul asta.

 

depinde in ce stadiu. poate aia in prima faza...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

bine. o sa ma uit.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Omul care a zguduit planeta: CANCERUL poate fi vindecat în 3 minute

 

3 mai 2016
 

Autorul american Gregg Braden a devenit cunoscut pentru teoriile sale incendiare legate de vindecarea cancerului. Potrivit lui, emoțiile ne afectează ADN-ul iar puterea colectivă a gândurilor, precum sugestia și rugăciunea, pot vindeca orice fel de boală, chiar și cancerul.

 

El spune că există un câmp care susține și leagă totul în lume, un câmp vital, dovedit științific și explicat în jurnalul științific din 1996, "Nature n. 332".

Conform lui Braden, emoțiile și gândurile noastre creează un câmp electromagnetic, o aură care se extinde pe o rază de un metru față de corp. Nikola Tesla a spus că într-o zi oamenii vor produce curent electric cu ajutorul minții. Asta implică că gândurile noastre au o energie excepțional de puternică. Gândurile colective pot crea un câmp electromagnetic excepțional de puternic și pot influența mediul înconjurător.

Chinezii au dezvoltat o tehnică prin care să reproducă artifical acest câmp electromganetic, rezultatul acesteia fiind vindecarea a 3x2.5 cm din tumoră în 3 minute. 

Scopul final al acestor tehnici făcute de chinezi este ca omul să-și genereze singur prin emoții și sentimente propriul câmp electromagnetic. Sentimentele și emoțiile sunt oglinda sufletului, tot ceea ce creăm în noi se transmite în mediu și obținem înapoi exact ce este înlăuntrul nostru.

"Știința susține cu tărie că emoțiile și credința nu pot influența boala și viața, dar pshio-oncologia susține opusul. Ideile, sentimentele, senzațiile și credința controlează tot ceeea ce se întâmplă înlăuntrul nostru și în viață, în general," spune Gregg Braden.

 

 

 

Partea asta mi s-a intamplat si mie de multe ori dar n-am stiut din ce cauza se creeaza, erau emotii implicate dar pentru ca mi s-a intamplat in alimentara sau locuri prea publice nu stiam din ce cauza si ce se intampla cu mine!!!  A durat cateva minute cand nu auzeam pe nimeni dinafara acelui balon/camp magnetic vizibil doar de mine usor colorat si se invarteste, nu cred ca puteam sa ma misc.   Credeam ca locul respectiv este construit pe un camp magnetic si fac conectie de un fel.    

 

"emoțiile și gândurile noastre creează un câmp electromagnetic, o aură care se extinde pe o rază de un metru față de corp."

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bicarbonat de sodiu cu suc de lămâie. Combinația miraculoasă care distruge celulele canceroase   Studiile au arătat că persoanele care au consumat în mod constant lămâi au fost mai puțin predispuse să se îmbolnăvească de cancer. În unele cazuri, persoanele bolnave de cancer care au consumat lămâi s-au vindecat. Cercetătorii susțin că un consum de 150 grame de fructe citrice pe săptămână poate reduce cu 58% riscul de cancer la gât, cu 53% cancerul oral/faringian, cu 31% cancerul de stomac, iar cancerul colorectal cu 18%.  

Atunci când consumi bicarbonat de sodiu cu lămâie nivelul pH-ului din organism se normalizeaza, ceea ce înseamnă ca nu permite cancerului sa continue sau să se răspândească.

Tratament cu bicarbonat de sodiu și suc de lămâie pentru cancer

Ingrediente

2 lingurițe suc de lămâie (asigurați-vă ca lămâile să fie organice – sunt mult mai eficiente decât cele care sunt stropite cu diferite substanțe chimice)

1/2 linguriță bicarbonat de sodiu (fără aluminiu)

230 g apa

Bea de patru ori pe zi. Se recomandă să bei dimineața sau între mese, deoarece tratamentul cu bicarbonat de sodiu și lămâie este mai eficient atunci când este luat pe stomacul gol.

De ce bicarbonat de sodiu și suc de lămâie pentru cancer

Un pH bun în corp 7,35. Când scade pH-ul corpului tău cresc șansele de boli, oboseală etc. Combinația de bicarbonat de sodiu și suc de lămâie este un mod puternic și sigur de a introduce substanțe alcaline în organism și de a ridica pH-ul organismului pentru a ajuta la lupta împotriva dezvoltării cancerului.

S-a constatat că lămâile au puterea de a vindeca toate tipurile de cancer, iar consumate în combinație cu bicarbonat de sodiu sunt chiar mai puternice.

Lămâile au, de asemenea, un efect antimicrobian puternic în tratarea infecțiilor bacteriene și fungice. Sunt eficiente în lupta împotriva paraziților interni și reglează tensiunea arterială. De asemenea, sunt benefice pentru sistemul nervos, acționează ca un antidepresiv, reduc stresul și crizele nervoase.

Lămâile distrug celulele canceroase a 12 tipuri de cancer, fiind de 10 000 mai puternice decât medicamente cum ar fi Adriamycin, chimioterapie și alte produse pentru tratarea cancerului.

Bicarbonatul de sodiu are capacitatea de a alcaliniza țesuturile care înconjoara tumorile canceroase, fiind eficient în prevenirea creșterii tumorii.

Citește și: Sirop de arțar cu bicarbonat de sodiu – tratament natural pentru cancer

Cel mai interesant este faptul că această combinație de suc de lămâie și bicarbonat de sodiu distruge celulele canceroase fără a afecta celulele și țesuturile sănătoase.

Experimentele au arătat că pacienții diagnosticați cu cancer ar trebui să bea suc de lămâie în combinație cu o linguriță de bicarbonat de sodiu. Acest tratament cu bicarbonat de sodiu și lămâie nu poate vindeca efectele secundare dezastruoase ale chimioterapiei.

Cel mai bun mod de a fi siguri că lămâile sunt ecologice, fără substanțe chimice, este de a le crește în ghivece proprii. Lămâile ecologice sunt de 100 de ori mai eficiente decât lămâile cultivate cu îngrășăminte chimice și tratate cu substanțe chimice.

Beneficiile suplimentare ale acestei băuturi pe stomacul gol

Sucul de lămâie ajută corpul să elimine toxinele și stimulează sistemul digestiv să absoarbă nutrienții.

Acidul citric din sucul de lămâie ajută la dizolvarea calculilor biliari, depozite pietre la rinichi.

Coaja de lămâie conține tangeretin, un fitonutrient puternic care s-a dovedit a fi eficace pentru boala Parkinson.

Sucul de lămâie distruge bacteriile unor boli mortale, iar acest lucru se datorează proprietăților sale antibacteriene puternice.

Unul dintre cele mai importante beneficii ale sucului de lămâie pentru sănătate este vitamina C pe care o conține și care ajută la neutralizarea radicalilor liberi.

Consumul de bicarbonat de sodiu este, de asemenea, utilizat pentru a preveni formarea pietrelor la rinichi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×