Sari la conținut
Forum Roportal
Simbiotik

Sa fie oare de la placa video?.......

Postări Recomandate

Deci in primul rand salut. Eu am o placa video ATI Raddeon Sapphire 9250 cu 128biti si 256mb, si, de vreo doua zile incoace a inceput s-o ia razna. La plicatiile full screen (cand ma joc jocuri) are o usoara tendinta de sacadare iar dupa cateva minute se blocheaza doar elementele vizuale (pt ca sunetul merge in continuare), apoi imaginea pe monitor este neagra iar dupa cateva momente isi revine si iar o ia de la capat:stars:. Si pe desktop dupa acele momenteimi apare o casuta de la ATI VPU Recover si imi scrie: ,,VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands''. Ce sai fac sa nu-mi mai faca chestii dinastea?

AOOLLLEUU!!!! Ca acu orice joc vrea ca sa-l pornesc imi zice ca nu am HARDWARE GRAPHICS ACCELERATION (desi pe cutia de la placa video scrie CLAR ca are :))! Ohh ca imi vine sa-mi ucid calculatoru :lol2:. <<<Sa fie si asta to din cauza unor drivere sau a windowsului( Windows XP Proffesional )?!?!?!?. Te rog ajuta-ma ca is dispe. Multamesc mult.

Editat de Simbiotik

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Scoate placa video din slot. Cu o pensula cureti slotul, iar cu alcool sau solutie de spalat geamuri, stergi pinii. Este posibil sa fie din cauza prafului.

Inceraca si reinstaleaza driverele placii video si vezi ce se intampla. Daca in continuare se manifesta la fel... o duci la garantie, sau cumperi alta.

 

Bafta!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×