TheTytan 0 Report post Posted April 12, 2007 well... e o ciuperca, se manifesta prin aparitia unro pete rosiatice ( uneori maronii ) de diferite dimensiuni, iar atunci cand ma bronzez ies in evidenta facandu-se albe :P , am cautat leacuri si am aflat ca trebuie sa fierb hainele, si... hainele pe care le am eu nu pot sa le firb, si nici nu gasesc haine care pot fi fierte ca na... suntem in secolu 21 :| si orice are un imprimeu pe el sau alte vrajeli, nu aveti cumva si alte optiuni ? Share this post Link to post Share on other sites
RadrianO 0 Report post Posted April 12, 2007 well... e o ciuperca, se manifesta prin aparitia unro pete rosiatice ( uneori maronii ) de diferite dimensiuni, iar atunci cand ma bronzez ies in evidenta facandu-se albe :P , am cautat leacuri si am aflat ca trebuie sa fierb hainele, si... hainele pe care le am eu nu pot sa le firb, si nici nu gasesc haine care pot fi fierte ca na... suntem in secolu 21 :| si orice are un imprimeu pe el sau alte vrajeli, nu aveti cumva si alte optiuni ? Buna. In primul rand cred ca afectiunea se numeste PSORIASIS. Gasesti mai multe informatii aici: psoriasis.ro Mai multe, daca dai o cautare pe fratele Google, ai sa primesti o groaza de informati in legatura cu subiectul asta... Sper ca te ajuta linkul respectiv! Share this post Link to post Share on other sites
hibidzsibi 0 Report post Posted May 1, 2007 well... e o ciuperca, se manifesta prin aparitia unro pete rosiatice ( uneori maronii ) de diferite dimensiuni, iar atunci cand ma bronzez ies in evidenta facandu-se albe :crazy: , am cautat leacuri si am aflat ca trebuie sa fierb hainele, si... hainele pe care le am eu nu pot sa le firb, si nici nu gasesc haine care pot fi fierte ca na... suntem in secolu 21 :| si orice are un imprimeu pe el sau alte vrajeli, nu aveti cumva si alte optiuni ? Eu din contra cred ca ceea ce ai tu se numeste: "pitiriasis" si este important sa mergi la un dermatolog. si eu am avut, si mi-a dat un tratament dar nu mai tin minte ce, si mi-a trecut. :flowers: bafta Share this post Link to post Share on other sites
fluturas_mov 0 Report post Posted May 7, 2007 am fost astazi la medic pentru ca mi-au iesit de cateva zile niste bubite pe abdomen :P :crazy: ...care s-au inmultit considerabil...si am fost diagnosticata pu pitiriasis rozat gibert :crazy: :roll: ...cei care au avut asa ceva....in cat timp trec, mai apar, ramas semne, ce trebuie sa fac....multumesc pupici :D Share this post Link to post Share on other sites
red2shoes 24 Report post Posted May 7, 2007 (edited) io am crezut ca ai pisici de dat :P scuze ...insanatosire grabnica ! :D Edited May 7, 2007 by red2shoes Share this post Link to post Share on other sites