Sari la conținut
Forum Roportal
anayd

Eroare user32.dll

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut! Am o eroare care imi apare de fiecare data cand deschid calculatorul: user32.dll a fot relocat in memorie. Ma poate ajuta cineva sa rezolv aceasta problema? Merci mult!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare la toti,am si eu o problema si ma intreb dc ma puteti ajuta.Dupa ce pornesc calc. se aprinde,vede placa de baza si incepe sa incarce windows-ul dar apoi dispare imaginea si nu se mai aprinde decat dupa vreo jumatate de ora.Nu ma pricep dar poate sa fie de la placa video?Am crezut la inceput ca e vreun virus,l-am formatat dar la pornire se intampla exact acelasi lucru.Ce credeti ca e?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

AM si eu o intrebare. Nu stiu chiar sigur daca am postat unde trebuie dar sper sa fie bine. As vrea sa stiu si eu care ar putea fi motivele pentru care nu pot folosi in calculatorul meu un dvd - writer... Mentionez ca el functioneaza doar ca si un DVD - ROM. Nu pot inscriptiona absolut nimic cu el si nu inteleg de ce. Mentionez ca s-au uitat la calculatorul meu si oameni care le au cat de cat cu PC-ul dar... degeaba. Apelez acum la voi... Ma poate ajuta cineva? VA multumesc mult pentru ajutor!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×