Sari la conținut
Forum Roportal
Alethia

Tentativa de frauda electronica!

Postări Recomandate

Eu nu sunt client BRD. Si uitati am primit acest mail!

 

Stimate Client BRD-Groupe Societe Generale,

 

Joi, 29 martie, utilizatorii de e-mail au fost tintele unei tentative de frauda de tip phishing, acestia primind mesaje care ii directionau catre www.brd-net.ro, un website cu un design identic cu cel al serviciului de internet banking al BRD dar care era de fapt un site fals. BRD-Groupe Societe Generale a luat imediat masuri pentru blocarea acestei tentative de furt de date personale, iar securitatea sistemului informatic care sustine functionarea serviciului de internet banking BRD-Net nu a fost niciun moment pusa in pericol.

 

BRD-Groupe Societe Generale impreuna cu o echipa de specialisti in securitate bancara a dezvoltat o noua platforma de online banking ce face fata la orice fel de atac informatic. Prin acest mesaj va rugam frumos sa va inscrieti pe noua platforma ( ce este lipsita de taxe timp de 12 luni) creata prin simpla logare in cont si prin updatarea datelor.

Dupa inscriere Brd va garanteaza economiile printr-o polita de asigurare ce acopera pierderi prin frauda bancara de orice tip pana la 50000 euro ce o veti primi prin posta in urmatoare 72 h (gratuit).Aceasta polita ce contine si o asigurare de viata si o reducere de 15 % la orice asigurare auto, bunuri este cadoul nostru de PASTE si garantia unui sistem de succes si in acelasi timp sigur. Ne cerem scuze pentru orice incoveniente create si va multumim pentru intelegere.

 

Pentru a va inscrie Apasati Aici si economiile dvs vor fii asigurate

 

 

Din textul ingrosat se vede ca e-mailu ce l-a,mm primit e o alta frauda.

 

Cine ar da polite gratuite?

 

Si ce rost ar avea sa imi dea BRD acest E-mail daca eu nu sunt clienta lor?

 

Clar e O frauda.

 

Iar daca BRD patea ceva pe 29 martie fiti siguri ca scriau toate zarele si toate televiziunile. Nu e adevarat!

 

Daca primiti astfel de mailuri ignoratile. ! Altfel va pirdeti banii care se duc in buzunarele hotilor on-line!

 

Publicati acest mj pe cat mai multe forumuri!

Editat de daemon

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si eu am primit acest mail, insa linkul pe care ei il dadeau nu mai era valabil. Cel putin cand am intrat eu nu functiona...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

×