Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
sniperlx

PROVIDER

Rate this topic

Recommended Posts

Va salut , ca orice incepator ajung pe forumuri pentru a ma consulta cu alti admini sau useri care ma pot ajuta , am gasit acest forum din motor de cautare google , mi se pare interesant si de aceea va pun o intrebare :

Mi se ofera o banda de 100 mb/s ... provine intr-un fel de la Hertza , am cumparat un "server" Dell la 1,7 , 256 ram ,20 gb hdd , retea intel 10/100 , etc . Internet-ul ajunge la mn prin fibra optica iesind dintr-un media convertor ca Ftp catre server ... de la mine pleaca bineinteles pe Lan (retea) , cum mai pot distribui net pe acel lan inafara de Vpn (care mananca extrem de mult din viteza clinetului) , IP ( care se fura de se sparge) si MAC care se paote schimba si asta ... astept solutii , va multumesc !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dacă un server DHCP atribuie IP-uri fixe unor calculatoare identificate pe baza unui MAC-address declarat de client, peste 90% dintre probleme dispar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca am inteles eu bine problema, o alta solutie ar fi un server proxy si faci pentru fiecare user login si parola ca in firmele mari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×