Sari la conținut
Forum Roportal
sniperlx

PROVIDER

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Va salut , ca orice incepator ajung pe forumuri pentru a ma consulta cu alti admini sau useri care ma pot ajuta , am gasit acest forum din motor de cautare google , mi se pare interesant si de aceea va pun o intrebare :

Mi se ofera o banda de 100 mb/s ... provine intr-un fel de la Hertza , am cumparat un "server" Dell la 1,7 , 256 ram ,20 gb hdd , retea intel 10/100 , etc . Internet-ul ajunge la mn prin fibra optica iesind dintr-un media convertor ca Ftp catre server ... de la mine pleaca bineinteles pe Lan (retea) , cum mai pot distribui net pe acel lan inafara de Vpn (care mananca extrem de mult din viteza clinetului) , IP ( care se fura de se sparge) si MAC care se paote schimba si asta ... astept solutii , va multumesc !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dacă un server DHCP atribuie IP-uri fixe unor calculatoare identificate pe baza unui MAC-address declarat de client, peste 90% dintre probleme dispar.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca am inteles eu bine problema, o alta solutie ar fi un server proxy si faci pentru fiecare user login si parola ca in firmele mari.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×