tatapuiu 0 Report post Posted April 4, 2007 Ati tunat vreo masina in poza doar ???? Un foarte bun tutorial il gasiti pe www.digimods.co.uk alaturi de zeci de creatii ale celui ce a facut site-ul. Am adaugat cateva creatii de ale mele. Sper sa va placa. Daca vizitati link-ul propus o sa vedeti diferenta dintre cratiile mele, amatorul si creatiile lui, profesionistul. Share this post Link to post Share on other sites
ilie_bogdan35 0 Report post Posted April 13, 2007 bheiii frate sunt fenomenalae..cati ani ai ..si de cat timp te pasioneaza? :P....cu ce program le prelucrezi ;) :-... sunt mijtoh.. bravo!!! :roll: Share this post Link to post Share on other sites
Praetor Artanis 0 Report post Posted August 2, 2007 Bravo.. te pricepi.. ai putea chiar sa scoti ceva bani din asta, vezi semnatura mea. Share this post Link to post Share on other sites
Yonutz1996 0 Report post Posted August 31, 2010 (edited) Ati tunat vreo masina in poza doar ???? Un foarte bun tutorial il gasiti pe www.digimods.co.uk alaturi de zeci de creatii ale celui ce a facut site-ul. Am adaugat cateva creatii de ale mele. Sper sa va placa. Daca vizitati link-ul propus o sa vedeti diferenta dintre cratiile mele, amatorul si creatiile lui, profesionistul. salut si eu fac acelasi lucru de catva timp si am cateva intrebari. cum ai pus interioru la pasat ala cabrio ?? cum schimbi grilele din fata masinilor?? si cum faci ca sa nu se vada janta peste aripa adik janta sa fie sub aripa??? si daca poti sa imi dau id de mess sa vorbim sa ma mai inveti si pe mn :) am pus si poze cu ce am facut eu Edited August 31, 2010 by Yonutz1996 Share this post Link to post Share on other sites
K3ops 0 Report post Posted June 6, 2011 (edited) Abia atat puteti face? Edited June 6, 2011 by K3ops Share this post Link to post Share on other sites
Anunturi. 2 Report post Posted July 12, 2011 Frumoase prelucrari. Share this post Link to post Share on other sites
Slade 0 Report post Posted August 18, 2011 Mai aveti mult de invatat..recunosc, nici eu nu stiu sa fac dar sunt de mult pe forumuri de arta,photoshop si editare poze si am habar cat de cat cum se face un tunning adevarat..dar pentru voi este bine si sper sa evoluati cu timpul:) Share this post Link to post Share on other sites
Stefanalecu1 0 Report post Posted March 19, 2012 (edited) mai e altcineva aici? daca da,uite un tuning ca lumea(primul,dar ma mandresc): si salut si eu fac acelasi lucru de catva timp si am cateva intrebari. cum ai pus interioru la pasat ala cabrio ?? cum schimbi grilele din fata masinilor?? si cum faci ca sa nu se vada janta peste aripa adik janta sa fie sub aripa??? si daca poti sa imi dau id de mess sa vorbim sa ma mai inveti si pe mn :) am pus si poze cu ce am facut eu Ionut,ionutele,exista youtube :x: ? da,cauta pen el photoshop tuning tutorials sau navighezi pe digimods care o zis mai sus,cauti prin toate alea pana gasesti ce vrei :good: . dar in legatura cu passatul ala,cauti pe google scaune masina si cauti preferata tA(ai doua optiuni,mare sau mic,depinde de poza(adica poza pe care o tunezi,daca-i hd,mare domne,daca-i mica imaginea,stii ce sa faci). simplu ca buna ziua. te-am ajutat? Edited March 19, 2012 by Stefanalecu1 Share this post Link to post Share on other sites
NiceTry 23 Report post Posted September 16, 2012 Hehe sunt frumoase! Cred ca ar trebui sa trimiteti pozele la o firma de tuning sau la producatorii de masini sa le faca dupa voi :spiteful: Share this post Link to post Share on other sites
fotofanatic 0 Report post Posted September 1, 2013 destul de bine realizat ''tunningul'' ;) Share this post Link to post Share on other sites