Sari la conținut
Forum Roportal
lesperance

Apocalipsa 13 - un final destul de apropiat ?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

In aceasta seara am accesat siteul sfaturiortodoxe.ro si m-am oprit asupra unui subiect inclus in categoiria "noutati".

 

Cartea Apocalipsei Sfantului Ioan ne spune: catre ultimele zile ale omenirii se va ridica o Fiara care va stapani:

 

"... peste toata semintia si poporul si limba si neamul. Si i se vor inchina ei toti cei ce locuiesc pe pamant, ale caror nume nu sunt scrise, de la intemeierea lumii, in cartea vietii Mielului celui junghiat. (Apoc. 13)".

 

Si apoi mai departe:

 

"Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte, incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei sau numarul fiarei. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este 666. ".

 

Lectura deci spune clar: in ultimele zile va fi instaurat un regim totalitar: mondial cu un control economic absolut asupra intregii omeniri si cu un sistem extrem de eficient de control asupra identitatii tutoror fiintelor umane, bazat pe "marcarea" cu numarul 666.

 

Bar Code (cod barat) este un sistem de codificare numerica alcatuit dintr-o secventa de linii verticale de grosimi variate, secventa care se aplica azi in mod curent pe toate produsele comerciale. Care este scopul sau ? Motivul crearii unui astfel de sistem este dorinta de a detine controlul absolut asupra datelor privind orice productie economica. De pilda, daca o companie scoate pe piata un nou articol comercial, pentru a avea permisiunea de punere in vanzare trebuie sa solicite unui for international alocarea unui numar unic care caracterizeaza articolul respectiv. Numarul este codificat intr-un sistem de bare (bar code) si se aplica sub forma de eticheta. Astfel, in toata lumea, acest produs economic va fi singurul care detine acel cod, neputand fi confundat cu un altul.

 

Liniile verticale ale codului barat sunt apoi citite (de pilda, la un magazin) cu ajutorul unui sistem optic - un creion electronic (light pen) - care descifreaza secventa de linii transformand-o intr-o secventa numerica. Astfel, in memoria computerului care face citirea, fiecarei perechi de linii ii corespunde o anumita cifra, citindu-se deci codul articolului comercial respectiv. Cu acest cod, recunoscandu-l in baza de date (deci recunoscandu-l ca existent in depozitul magazinului), computerul poate face mai apoi diverse operatii economice: scadere din depozit, calcularea costului, bilant de plata, etc.

 

Sistemul bar code a aparut in SUA la inceputul anilor 1970, fiind aplicat initial in citirea rapida a codurilor inscrise pe marile containere de pe vagoanele de trenurilor de marfa. Pentru imensul sau avantaj economic, sistemul a fost apoi generalizat la toate produsele comerciale.

 

Vazand posibilitatile nelimitate de supraveghere a intregii economii mondiale prin intermediul noului sistem de codificare, cei interesati de avantajul acestei puteri au cautat a infiinta un centru international economic pentru stocarea informationala a datelor economice globale, impunand treptat ca obligativitate, in vederea lansarii pe piata aunui nou produs, cererea de alocare a unui cod barat de catre acest centru. Denumirea sa este Uniform Code Council (UCC). Mai tarziu, in 1978, lua nastere in Europa, cu 24000 de membrii fondatori, un consiliu similar denumit European Article Numbering Association (EAN).

 

Aceste doua organizatii au produs in ultimii ani un intreg evantai de tipuri de codificare barata, pentru diverse aplicatii profesionale. Dintre toate aceste tipuri, doua sunt insa oflosite in mod prioritar si anume cele denumite UPC (Universal Product Code - Cod Universal Produs) si EAN-13 (European Article Numbering = Numerotarea Europeana a Articolellor). In prezent, cele doua tipuri sunt folosite in peste 75 de tari ale lumii, toate datele privind produsele comerciale "marcate" in sistem bar code (date despre tara de origine, despre producator si felul produsului) fiind inregistrate la sediile celor doua organizatii. Schimbul de informatii intre cele doua sisteme este realizat prin adaugarea unui zero la tipul UPC care astfel poate fi citit in sistemul european EAN.

 

Care este insa implicatia religioasa ? Inca din anii 1970, unii crestini americani au demonstrat ca, in sistemul bar code, tipurile UPC-A si EAN-13 detin in mod invariabil, pentru orice produs, trei perechi de linii usor prelungite care se citesc in memoria computerului prin cifra 6. Aceste linii se numesc caractere de siguranta sau bare de protectie (Guard Bars) si servesc la recunoasterea de catre calculator a sistemului bar code. Cu alte cuvinte, la citirea codului, calculatorul detecteaza mai intai prezenta celor trei guard bars (care, decodificate alcatuiesc in mod invariabil, pe toate produsele, numarul 666 !) 3 si apoi, recunoscand aceasta pecete, declansaza citirea codului si efectuare operatiilor econoomice. Puteti verifica singuri faptul ca existenta numarului 666 pe orice produs este o conditie de baza ca aparatul sa poata citi codul, innegrind cu stiloul cele trei guard bars. Scanner-ul nu mai poate recunoaste pecetea si nu efectueaza citirea.

 

Adancindu-se cercetarile in spatele afacerii bar code, a fost dat la iveala un plan foarte amanuntit si intins pe o perioada mare de timp, destinat pentru a detine controlul (pe cale computerizata, economica, dar si diplomatica) asupra intregii economii mondiale si asupra libertatii individuale a cetatenilor planetei. Numar locuitorilor planetei fiind relativ limitat (aproximativ 5,5 miliarde) este extrem de simplu ca fiecare sa primeasca pe toata durata vietii un anumit cod numeric ("dotat" cu numarul 666), cod care sa-i reprezinte identitatea si care sa fie inscris pe o cartela economica. Prin acest sistem de identificare nimeni nu va putea face nici cea mai banala tranzactie economica (de pilda cumpararea unui ziar) fara a fi automat inregistrat si controlat permanent printr-un sistem mondial computerizat de prelucrare a datelor.

 

"Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei" (Apoc. 13:17)

 

Faza a treia consta deci in stabilirea unui control absolut asupra intregii productii mondiale. Aici se vede o stransa legatura cu prima etapa, deoarece bar code este aplicat tot in scopul detineriicontrolului economic, desi el oarecum nu ingradeste productia articolelor comerciale. Iata insa ca "stapanitorul acestei lumi" a inspirat celor puternici financiar un nou sistem de restrictionare si conditionare a producerii de bunuri, denumit oficial Programul Internationale al Standardelor de Calitate ISO 900 (International Quality Standards Programe). Este un program care stabileste o stacheta standard pentru produsele de calitate, toate companiile mondiale urmand a se incadra (sau nu) intre limitele sale. Am spune, la prima vedere, ca este spre binele consumatorilor, nestiind ca este un sistem de discriminare economica. Foarte multe societati comerciale modeste ce-si desfasoara activitatea la scara redusa, pe plan local, vor fi fortate sa atinga nivele standard. Daca nu, sunt eliminate de pe piata. Se prevede deja ca pana in anul 2000 nici o companie comerciala sau producator particular sa nu poata produce sau vinde vreun articol fara a primi certificatul ISO 9000 . Deja peste 100 de tari au semnat aderarea la sistemul de control al calitatii. Dar cine se afla in spatele acestui program ? Ei bine, aplicarea lui a inceput in Europa la initiativa unei organizatii misterioase denumite Bilderberg (!), cu aproape 125 de membrii fondatori, alesi din oligarhia financiara mondiala.

 

Vedem deci cine sunt cei ce impun initiative "pentru binele omenirii". Daca pana de curand aderarea la ISO 9000 era voluntara, acum incepe sa se impuna obligativitatea obtinerii acestui certificat, iar companiile care nu vor reusi vor fi desriintate. Asadar, comertul "liber", isi pierde complet libertatea. Deja in SUA marile companii care lucreaza in cooperare cu Ministerul Apararii si cu NATO au fost obligate sa accepte standardele ISO 9000, la randul lor neacceptand ca parteneri de afaceri societati ce nu au acest certificat .

 

Ce legatura ar putea avea aceasta cu sistemul apocaliptic economic care se bazeaza oarecum pe impunerea unui numar spre a putea efectua tranzactii comerciale ? Legatura este urmatoarea: guvernul Statelor Unite a anuntat ca pana in anul 2000 toate tranzactiile economice trebuie in mod obligatoriu sa aiba loc prin intermediul serviciului de comert electronic EDI/EC al retelei mondiale computerizate Internet ! In acest scop s-a creat un registru informational ce confine date despre toate companiile mondiale conectate la sistem, registru denumit Centralized Contractor Registration (CCR). Prin urmare, fiecare societate economica va primi... un cod numeric unic denumit TPN (Trading Partner Number) iar cei ce nu vor putea detine acest numar (in urma verificarilor pentru standardul de calitate ISO 9000) nu-si vor putea vinde produsele .

 

"Noutati pentru Romania":

 

Ministerul Administratiei si Internelor recunoaste ca, desi in tarile membre ale Uniunii Europene se poate circula, dupa 1 ianuarie 2007, numai pe baza cartii de identitate, acest lucru nu este posibil pentru romani, pentru ca documentul nu contine elemente de securizare. Cu alte cuvinte, s-ar impune producerea unor carti de identitate electronice... Si este posibil, daca avem in vedere ca, la sfarsitul saptamanii trecute, RA-APPS a anulat licitatia pentru pasapoartele biometrice, anuntand reluarea acesteia imediat ce va primi de la MAI proiectul de modificare a HG nr. 557/2006. De altfel, o firma cu reputatie internationala a propus deja comasarea licitatiilor pentru pasapoarte si carti de identitate electronice, ceea ce ar duce la reducerea timpului aferent organizarii licitatiilor si a costurilor cu 30 la suta.

La data de 1 ianuarie 2007, Romania va deveni stat membru al Uniunii Europene, cu toate drepturile si obligatiile ce ii revin conform Tratatului de Aderare din 25 aprilie 2005. Conditiile in care cetatenii Uniunii si familiile lor isi pot exercita dreptul de libera circulatie si de a rezida liber pe teritoriul unui stat membru, dreptul de rezidenta permanenta si restrictii privind dreptul de a circula liber si de a rezida pe teritoriile statelor membre, pe motive de politica publica, securitate publica si sanatate publica, sunt reglementate de Directiva CE nr. 38/2004, aminteste Ministerul Administratiei si Internelor (MAI).

Astfel, "toti cetatenii Uniunii, deci si cetatenii romani, pot iesi de pe teritoriul unui stat membru pentru a intra pe teritoriul unui alt stat membru al Uniunii in baza cartii de identitate sau pasaportului, valabil, care atesta nationalitatea acestora (in acest moment, circulatia pe baza cartii de identitate nu este posibila, pentru cetatenii romani, pentru ca documentul romanesc de identitate nu prezinta suficiente elemente de securitate)".

Numai ca nici pasapoartele romanesti nu prezinta suficiente elemente de securitate, acesta fiind motivul pentru care, la data de 21 iunie a.c., RA-APPS a anuntat demararea licitatiei pentru realizarea pasapoartelor biometrice.

 

Insa, in urma analizarii ofertelor depuse de UTI Systems Romania in asociere cu Imprimerie Nationale - Franta si Bundesdruckerei GmbH - Germania, RA-APPS a anulat licitatia, anuntand reluarea acesteia imediat ce va primi de la MAI proiectul de modificare a HG nr. 557/2006.

Avand in vedere ca ministerul nu a intocmit inca Nota de fundamentare care va sta la baza noii Hotarari de Guvern privind organizarea licitatiei, putem considera ca va fi luata in calcul nu numai preschimbarea termenului de depunere a ofertelor (mai mare de 52 de zile, asa cum a cerut RA-APPS) si a termenului de punere in circulatie a pasapoartelor biometrice (data de 1 ianuarie 2007 nu mai poate fi respectata), ci si propunerea de comasare a licitatiilor pentru realizarea pasapoartelor si cartilor de identitate electronice.

De altfel, Guvernul a primit deja, din partea unei firme cu reputatie internationala, o propunere de unificare a licitatiilor, argumentata prin reducerea considerabila a costurilor de productie si a timpului aferent organizarii licitatiilor.

"Alaturi de introducerea pasapoartelor electronice, in prezent in Uniunea Europeana, are prioritate in anul 2007 introducerea cartilor de identitate electronice.

 

Vineri, 13 Octombrie 2006

 

Cunoscand toate aceste evolutii, multi vor "face pierduta" cartela, altii o vor pierde cu adevarat, iar altele se vor fura. In plus, solutia cartelei de identitate nu ofera o adevarata protectie a datelor personale, indeosebi pentru utilizatorii Internetului 55 putandu-se extrem de usor "sparge" coduri si extrage informatii din orice computer conectat la retea. Astfel, s-a aflat recent de introducerea in Internet, de catre spargatorii de coduri, a programelor Password Sniffer si Password Breaker care distrug filtrele speciale Firewalls de protectie a datelor 56 . Iata insa ca s-a dovedit acum ca este posibila si "spargerea" unei "smart card"! Marcus Kuhn, de 25 de ani, din Germania, a facut publica reusita incercarii sale de a "sparge" codul unei cartele electronice inteligente de credit spre a demonstra insecuritatea acestei tehnologii. De aceea, la o conferinta IBM de la Palm Springs, California, raspunzand la o intrebare privind securitatea cartelelor de identitate, dr. Mary Jane England, oficial al administratiei Clinton si initiatoarea programului privind distribuirea cartelei de asigurare medicala in SUA, declara ca smart card "este o idee minunata, dar ar putea fi mai buna implantarea unui cip direct in ureche ! Trebuie sa mergem dincolo de ajutorul ingust oferit de cartelele inteligente si sa punem in practica tehnologii deja existente."

 

Asadar, iata realizandu-se practic proorocirea din Apocalipsa Sfantului Ioan: "semnul pe mana sau pe frunte", numarul fiarei, este un implant al biocipului de identitate in corp, asigurandu-se astfel o protectie eficienta impotriva pierderii ori a furtului cartelei. De altfel, chiar L.U.C.I.D. Project prevede, in timp, inlocuirea cartelei cu biocipuri implantate, tehnica care in prezent este deja experimentata cu succes (NE: de ani buni), la scara mondiala, pentru marcarea animalelor".

 

Ce este acest biocip ? Este un "computer-cip" micro-emitator care se implanteaza cu ajutorul unei seringi speciale sub piele. Microcipul contine un cod pre-programat cu un numar unic de identitate care nu poate fi alterat. Modelele folosite astazi se numesc Transponder (de la Transmitter si Responder). Este un microcip instalat intr-o capsula speciala de marimea unui bob de orez. Biocipul este "pasiv", adica nu contine baterii, emitatorul fiind activat de un semnal radio de 125 khz la apropierea unui scanner pentru control. Astfel, scannerul determina emiterea codului care este afisat pe un ecran cu cristale lichide. Pentru a se evita deplasarea biocipului sub piele, e fixat prin minuscule fibre de sticla, extragerea neputandu-se realiza decat printr-o operatie speciala de microchirurgie .

 

Dimensiunile capsulei sunt de 11x2,1 mm si 67 mg. Nu provoaca reactii de respingere deoarece este confectionat dintr-o sticla speciala biologica. Se apreciaza ca pe viitor biocipurile vor fi produse pe baza de proteine (inlocuindu-se pirita), fiind astfel mult mai rapide.

 

Astazi, firma americana Destron IDI (Colorado) comercializeaza microcipuri pentru implant animal prin intermediul companiei Infopet. Se spune ca aceste biocipuri constituie "solutia perfecta" pentru stabilirea cu precizie a identitatii oricarei flinte vii .

 

Dar biocipurile au fost deja implantate si subiectilor umani. Este cunoscut cazul lui Timothy Mc Veigh, soldat in armata americana, care a declarat in 1995 ca are un biocip implantat in corp de catre FBI". Oare cati altii n-au fost supusi aceleiasi operatii ?

 

Noile tipuri de biocipuri umane, "semnul" apocaliptic, vor permite supravegherea totala, non-stop, in orice punct de pe glob, a oricarui individ. Se afla in cercetare cipuri care vor putea fi conectate la reteaua neuronala a creierului, oferind astfel posibilitatea, pentru cei ce controleaza biocipul, sa inregistreze imagini vizuale si auditive neuronale, adica exact ce vede si ce aude subiectul. Pare de necrezut ? Si totusi, aceasta tehnica este detinuta deja de Agentia Nationala de Securitate .

 

Inca din 1986, cercetatorii de la Universitatea din Michigan, in colaborare cu AT&T, declarau ca sunt pe punctul de a controla complet inregistrarile acustice neuronale si transmiterea de semnale acustice in interiorul creierului, omul putand fi astfel "teleghidat". Recent insa, in 1995, un inalt ofiter al Pentagonului, Lawrence Korb, declara ca un laborator al armatei este pe cale de a conecta biocipul cu neuronii, putandu-se astfel obtine o armata de "zombi telecomandati" . "Se deschide o poarta in doua directii", spunea Kyle Olson, de la Institutul de Control al Armelor Chimice si Biologice. "Pe de o parte avem aceasta arma de tip Frankenstein, iar pe de alta parte ne putem ocupa de probleme privind destinul uman: de pilda, implantandu-ne un biocip in encefal vom putea invata instantaneu franceza, sau orice alta limba" .

 

Asadar, cu astfel de "avantaje", implantarea biocipului nu va fi refuzata de nimeni, cu exceptia crestinilor adevarati. Ceilaiti vor alerga sa primeasca "marcarea" de bunavoie. In plus, inca de la nastere, nou nascutii vor fi injectati cu un microcip care-i va insoti toata viata, putand fi detectati in orice loc de pe glob, inclusiv prin satelit.

 

Allan Woodham, in South East Christian Witness (feb. 1996, p. 5-6) scria:

 

"Astazi americanii au fiecare un cod propriu de asigurari sociale format din 9 cifre, cod care permite conectarea lor la computer pe tot cuprinsul SUA. In curand acest sistem se va inlocui cu unul mai modern, o retea informationala de coduri cu 18 cifre ce va putea inmatricula oamenii la scara planetara. Acest sistem de 18 cifre va fi alcatuit din trei grupuri separate de catre 6 cifre: 6-6-6! Implantarea acestui cod chiar sub pielea mainii drepte, dupa cum s-a proorocit in Evanghelie (Apoc. 13: 16-18) este acum o realitate. Cei ce vor primi procedeul vor fi controlati, localizati si supravegheati in toate miscarile. Aceasta tehnologie va duce la un sistem mondial computerizat prin care nimeni nu va putea cumpara sau vinde fara marcarea cu biocip. Va fi o adevarata dilema: supunere sau moarte (DO or DIE)!"

 

Vedem asadar cat este de infricosator rezultatul proiectului L.U.C.I.D. si ca, practic, asistam la implinirea proorociei Apocalipsei. Aceasta arata cat de aproape se gaseste aparitia pe scena mondiala a lui antihrist. Noi, oare, suntem pregatiti ? Avem dramul de credinta necesar mantuirii ? Sau ramanem nepasatori, nevazand si neauzind un adevar deja evident ?

 

Surse folosite - Apocalipsa 13 - Sfarsitul libertatii umane

 

Noile buletine 666 intra in Romania

 

Cartea de identitate securizata,

pasaportul pentru Europa

 

Ilustratii - aici

 

P.S. Aici este un subiect deschis de un domn cu nick ul mircea.gabriel. Sper ca domnul zelexica a primit un potential raspuns.

 

 

 

Cu prietenie,

Cristian

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

un mesaj complet ... :D

 

sufla in ceafa apocalipsa si noi ... ne uitam la stirile de la ora 5 ... :spiteful: ?

 

"Show-ul secolului

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Exista deja un subiect despre 666...Apocalipsa 13 s-a intamplat acum mii de ani deci nu va mai agitati cu astfel de interpretari... :spiteful:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
un mesaj complet ... :P

 

sufla in ceafa apocalipsa si noi ... ne uitam la stirile de la ora 5 ... :spiteful: ?

 

"Show-ul secolului

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

crezi ca nu stiu sa-ti citeasca bibilica? ... o sa fie un isus mohamedizat pt tine :spiteful:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
crezi ca nu stiu sa-ti citeasca bibilica? ... o sa fie un isus mohamedizat pt tine :jester:

 

evident ca se poate ...cum sa renunte cel care se autodenumeste Lucifer la ocazia de a cobori pe pamant ca sa fie conducatorul ostilor diabolice ale fundamentalismului islamic ... ca nici acela nu a venit sa aduca Pacea !

Problema o sa fie atunci cand Mantuitorul Bush marele salvator cruciat al omenirii va trebui sa-l infrunte pe Lucifer ...adica chiar pe Isus ....

Zau ca va fi interesant!

 

Intrebare ..Apocalipsa 13 este cea mai mare?

Adica cea denumita si Apoca Lipsa mare

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Exista deja un subiect despre 666...Apocalipsa 13 s-a intamplat acum mii de ani deci nu va mai agitati cu astfel de interpretari... :yahoo:

 

Nu cred ca sunt interpretari absurde. Este exact ceea ce spune Biblia. Fara a adauga sau exclude ceva.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bun...te rog sa imi raspunzi la urmatoarea intrebare...

 

Ce rost avea ca Ioan, sa spuna primilor cititori ai profetiei sale, sa

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×