Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

In ultima vreme nu mai e chiar asa. De cand lucreaza corporatistii de acasa.

Doar la final de weekenduri la intrarile in Bucuresti se mai aglomereaza.

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu n-am idee de realitate ca n-am mai fost din 1 August 1994 la Bucuresti, insa articolul a aparut de 1 ora in ziar iar eu am recunoscut imediat locul :derisive:

Ma mai uit la poze cateodata si habar n-am unde ar veni pe o harta cladirile si nici dupa nume nu le mai stiu locurile, desi pe harta ma orientez inca bine ca-l foloseam mult. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Uranus, rana încă deschisă a Bucureștiului. Un grup încearcă să recreeze vitual cochetul cartier șters de pe hartă de Ceaușescu – Evenimentul Zilei (evz.ro)

Sint iar pierduta ca nu stiu pe unde a fost acest cartier Uranus.   Tin minte in 1971 am fost cu cineva in vizita la cineva undeva pe un deal aproape de Piata Unirii in spatele Mitropoliei si parca eram in alta lume, deloc nu parea nimic Bucurestean, ci case cu multa vegetatie, strazi cu pietre pavate si deal in sus, deal in jos iar cei pe care am vizitat la fel pareau din alte vremuri, vorbeau foarte politicos, nici n-as fi avut curaj sa intreb ce lucreaza ca totul parea din filme tradus in multe limbi.  Aveau o femeie care ne servea cafea si nu stiu ce inca.  Ma simteam jenata ca eram imbracata cu fusta mini, iar Domnul casei era intr-o jacheta de matase de interior si sotia parca era pe scena la opera.   Eu eram cu croitoreasa mea ca-i facea rochii multe si sa nu faca pasi singura ... acolo nu circula nimic decat masinile personale al proprietarilor.     Oare, pe unde eram??? :pardon:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intră în vigoare de la 1 aprilie! Veste uriașă pentru românii care stau la bloc. S-a decis

https://www.capital.ro/intra-in-vigoare-de-la-1-aprilie-veste-uriasa-pentru-romanii-care-stau-la-bloc-s-a-decis.html

Poza din articol nu spune si despre care parte al orasului este vorba, eu n-am vazut atatea blocuri la un loc la ultima mea vizita desi m-am plimbat destul cu masina prin Bucuresti in 1994

ultimele 3 saptamani din luna Julie.    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Romanian gendarmes are backdropped by a UK registered luxury vehicle which was seized in a case against media influencer Andrew Tate, is towed away, on the outskirts of Bucharest, Romania, Saturday, Jan. 14, 2023. Prosecutors seized several luxury vehicles after Tate lost a second appeal this week at a Bucharest court, where he challenged the seizure of assets in the late December raids, including properties, land, and a fleet of luxury cars. More than 10 properties and land owned by companies registered to the Tate brothers have also been seized so far. (AP Photo/Vadim Ghirda)

Stiri despre Bucuresti in ziarul din Yahoo la pagina NEWS/Stiri, eveniment rar intalnit ca nu prea se scrie nimic despre Romania.  

"AndrewTate 36, a British-U.S. citizen who has 4.5 million followers on Twitter, was arrested on Dec. 29 in Bucharest along with his brother Tristan and two Romanian women on charges of being part of an organized crime group, human trafficking and rape." 

https://www.yahoo.com/finance/news/andrew-tate-case-romania-tows-182502026.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×