Jump to content
Forum Roportal
BrB

De ce nu are inca un pui?

Recommended Posts

:P Inca de mica mi-am dorit un puisor de la ea si uitati acum are 7 ani si inca nimic.

am dat-o la f multi catelusi.. i-am adus si acasa de prin cunostinte niste catei care ne musca pe toti din casa... Se juca cat se juca cu ei, dar pana intr-un punct. cand devenea baiatu indraznet se dadea sa il muste.

la medic cand am mers a zis ca poate sa ii faca inseminare artificiala, dar ca se prinde foarte rar.

am o cunostinta care a zis ca pentru prima oara catelul i-a fatat la 9 ani. dar am mai inteles ca e si riscant sa mai fete la o varsta asa mare, mai ales ca e de talie mica(e pechinez)

Ceea ce am observat la ea este urmatorul lucru: desi este fetita, cand merge afara cand isi face nevoile, ridica piciorul...

si asta de la doua zile de cand am cumparat-o, am mers in parc cu ea, si probabil vazand la alti caini a inceput sa ridice piciorul ca un baietel.

Mai mult, ea are instinctul matern f bine dezvoltat. Intr-un timp tineam in casa inucbator si scoteam puisori de gaina pe care ii duceam mai apoi la tara. Imi aduc mainte f clar cat de nostima era. Tineam puii intr-o cutie de carton imensa... abia incapea acolo in balcon. Si cand le faceam curat in cutie sa o schimb, le dadeam drumul la toti puii pe covor. Ei bine, Bruna cand vedea ca se duce unul mai incolo si "se indeparta de grup" il impingea cu botul si ii aduna pe toti in mijlocul casei, si statea sa se uite la ei.

Cand ii scoteam din incubator, ii puneam intr-o cutie mai mica, ca erau mai putini. Si la un mom dat, cutia era pe pat, Bruna era langa pui, si cand a iesit un alt puisor, m-am indreptat catre cutie sa il pun acolo si a inceput sa latre la mine, nu ma lasa sama apropii de ea. Dar si puisorii trageau la ea.. ea statea acolo jos, si puii veneau si se asezau in coada ei, si statea ca mama cu copilu..

cu toate astea nu a avut niciodata copilasi :) :crazy: :kiss:

Share this post


Link to post
Share on other sites

:lol2: Da, am dat-o doar in perioada in care era in "calduri",in a 2a zi dupa cum zicea doctorul(parca a doua zi..)

Si totusi degeaba

Cat despre instinctul de paza nu stiu ce sa zic,ea e caine de companie :stars: Dar cum statea asa intr-o pozitie,si puii veneau si sa asezau la pulpa ei, parca ea era mamica :lol2:

Odata ii curgea laptic si am crezut ca urmeaza sa "nasca"si cand m-am dus la medic a zs doar ca este autosugestia, ca probabil isi doreste si nu are... :rock:

Edited by Laura93

Share this post


Link to post
Share on other sites
:lol2: Da, am dat-o doar in perioada in care era in "calduri",in a 2a zi dupa cum zicea doctorul(parca a doua zi..)

Dacă supraveghezi femela, ai să vezi prima zi c

Share this post


Link to post
Share on other sites

:) Parintii nu au studii in domeniul medicinii veterinare, eu iti zic ce le-a zis medicul...

A zis ca e probabil ca ea sa fi vazut o mamica cu pui, si atunci sa i se fi declansat chestia asta. Imi aduc aminte ca ii facuse si o injectie,sau pastile..nu mai stiu :)

Edited by Laura93

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×