Jump to content
Forum Roportal
Leda

Paraziti subcutanati

Rate this topic

Recommended Posts

INTREBARE: Cui sa ma adresez (in tara sau strainatate) pentru a afla exact (analize de laborator) ce fel de paraziti am si cum sa ma tratez?

 

AMANUNTE: Se prezinta ca doua umflaturi de cca 1 cm (patrat) cu un punt mic rosu in mijloc. Cosmeticiana a stors un vierme lung si subtire pe care la-a aruncat. Umflaturile au stat cuminti (cel putin un an) in pometii obrajilor, sub cearcanele ochilor pina am facut laseroterapie la dinti. Dupa laseroterapie brusc sa-au dezumflat, transformindu-se intr-o linie dreapta de aprox. 3 cm, apoi sa-au umflat din nou dar in alt loc, mai catre ochi, in zona cearcanelor. Recent umflatura din dreapta a disparut, dar sa-a umlat pleoapa si ma doare ochiul drept.

Am si mincarimi pe tot corpul, in special cele de pe pulpe sunt groaznice.

Doctorii la care am fost (dermatologie, oftalmologie, parazitologie) nu indraznesc sa recolteze pentru analize, iar diagnostic fara analize nu pot pune. Deci astept linistita sa orbesc!

 

Va implor, ajutati-ma sa-mi gasesc doctorul care sa caute exact ce am!

Multumiri.

Leda

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nici un medic n-a avut curajul sa-ti ia analize? mi se pare ciudat si totodata revoltator, nu stiu daca pot sa-ti dau vre-un sfat, dar ai fost la vre-un spital specializat pe parazitologie si boli tropicale, sau cam asa ceva, sunt sigur ca exista asa ceva.

Cat despre acei "viermi", erau intradevar viermi, adica te-ai uitat cu atentie? Poate poate era altceva, poate era o punga de grasime, nu stiu eu iti doresc mult succes si sanatate, mai scrie cum te descurci.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am vazut un reportaj horror pe Discovey despe astfel de paraziti.

In Bucuresti, pe Str. Schitu Magureanu colt cu Cobalcescu, in blocul ala inalt se gaseste o clinica pe care scrie ceva cu boli tropicale.

Share this post


Link to post
Share on other sites

astazi am aflat ca un bun prieten sufera de aceeasi problema. am vazut si eu reportajul pe discovery si stiu ca exista undeva in africa o clinica de boli tropicale si sunt cei mai tari din lume. nu imi amintesc tara in care este aceasta clinica. poate stie cineva si imi poate spune. multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×