Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
dorinand

Poli AEK - Dinamo

Recommended Posts

Astazi la ora 20.30 pe stadionul Dan Paltinisan, meci mare!!!!!! la ora actuala nu se mai gaseste nici un bilet pentru acest meci. se vorbeste ca sau tiparit peste 45.000 de bilete. probabil ca spectatorii vor fi mai multi. Comando Viola - galeria lui Poli AEca - a pregatit un program aparte pentru acest meci.

HAI POLI!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

A fost un meci frumos cu un final destul de tensionat dar Poli a pierdut. Pacat fiinca a jucat bine si merita un rezultat de egalitate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

surprinzator este faptul ca baietii sunt incurajati de galerie chiar si in cele mai nasoale momente! asta da galerie! bravo, banatenilor! (ma mir ca frate-miu de 9 ani nu a racit aseara pe ploaia aia! mare suporter mai e!).

Share this post


Link to post
Share on other sites

meciul a fost super tensionat, ma mir ca nu a iesit cu bataie. pacat ca poli nu a rausit sa finalizeze decat una din cele zece faze pe poarta. asta este atata pot ei. oricum spectatorii baneteni au aratat tarii intregi cum trebuie sa sustii o echipa de fotbal care te reprezinta. FELICITARI COMANDO VIOLA :!: :!: :!:

aseara pe stadionul Dan Paltinisan a fost si o premiere nationala, echipa Poli AEca a fost sustinuta si de o trupa de MAJORETE, imbracate bine inteles in echipament alb violet.

oricum, ud pana la piele, HAI POLI :!: :!: :!:

Share this post


Link to post
Share on other sites

>> Poli - dinamo 1 - 2

 

Cand arbitrul nu tine cu dinamo, tin tusierii, si vremea.

 

In ciuda jocului bun prestat de alb-violeti, aseara publicul timisoarean a fost privat din nou de bucuria deplina, prin aportul serios

a celor doua elemente enumerate mai sus.

 

Arbitrajul, care in spiritul cel mai dinamovist al cuvantului, ne-a privat de un penalty la Balace si a trecut cu vederea un offside rusinos la Danciulescu, in faza golului doi, iar vremea a lasat la final o priveliste dezolanta pe stadionul Dan Paltinisanu: o tabela care arata 1 - 2, spectatori injumatatiti la numar si plouati de rezultat, precum si o galerie infecta a lui Dinamo, care jubila...

 

sursa este cvucs.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×