Sari la conținut
Forum Roportal
Aberatii Intelectuale

Pantoful

Postări Recomandate

Pantoful, un alt articol vestimentar care se metamorfozeaza cu piciorul si traieste intr-o lume mica, calcata in picioare si urat mirositoare, precum ciorapul. Din pacate nu toti pantofii sunt estetici, sau cel putin unele persoane nu se stiu imbraca. Cel mai elocvent exemplu ar fi acele sulite sau instrumente de dezvirginare care se vad tot mai des in picioarele fetelor din prezent. Problema acestor pantofi nu ar fi aspectul cat de cat bizar, ci modul lor de afisare in public.

In primul rand acesti pantofi au fost creati cu scopul de a fi purtati la unele festivitati, gale, serbari etc., insa ca tot ce se intampla pe la noi acesti pantofi au degenerat intr-o noua moda a spiritului de cireada(sau turma, cum vreti voi) fiind prezenti mai tot timpul si in tot felul de combinatii. Vezi o fata draguta, cu un o bluza normala(nu indecenta), o pereche de pantaloni comozi, care sa si stea bine pe ea, dar whow te freci la ochi si nu iti vine sa crezi ca poarta aproape 47, probabil avand unul din degetele de la picior considerabil mai lung datorita unor mutatii genetice. Si ca lucrurile sa fie si mai rele dupa o vreme acesti pantofi se deterioreaza, ajungand sa semene cu acele incaltari purtate de califii unor imperii de mult disparute, aratand actualitatea acestora. Insa in caz ca nu vreti sa mai asteptati ca varful de la pantofi sa se indoaie, acum ii puteti cumpara direct indoiti, probabil la un pret promotional mai mare, datorita tehnicilor avansate de indoire.

Acum sa trecem si la partea masculina a acestei mode neestetico-vestimentare (ca sa nu mai fim acuzati de misoginism). Daca ati observat bine, in ultima vreme au aparut unele prototipuri de pantofi intr-o forma foarte bizara, care tinde spre un paralelipipedo-laba-de-rata (speram a nu se intelege conotatia sexuala) cu care probabil se pot da cateva ture de bazin inainte de a se uza. Daca aceasta forma ar trece neobservata, ne-am izbi de o alta problema(importanta), si anume modul in care sunt purtati acesti

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×