Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
veve

salvia divinorum

Recommended Posts

Am gasit pe un site: http://www.samanic-extracts.com/xcart/customer/home.php

de vanzare tot felul de plante cu diverse efecte mai mult sau mai putin halucinogene. printre acestea Salvia divinorum, o serie de cactusi mexicani, si o gramada de tipuri de seminte, folosite de indienii americani. Daca sunteti curiosi sa intrati pe site-ul de mai sus, as vrea sa aflu si eu daca este legala cresterea si comercializarea acestora la noi in tara.

Edited by veve

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mmm eu unul nu stiu...

Dar ma cam indoiesc putin, despre legalitatea, crestera si comercializarea ( oare la noi in tara!? :cheer: ) acestor cactusi mexicani...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce am vazut eu acolo nu are legatura cu Salvia Oficinalis (planta medicinala) si celelalte sunt plante care contin alcaloizi halucinogeni. Daca vrei totusi sa stii daca e legal importul unor astfel de plante si seminte adreseaza-te Ministerului Agriculturii.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Am gasit pe un site: http://www.shamanic-extracts.com/xcart/customer/home.php

de vanzare tot felul de plante cu diverse efecte mai mult sau mai putzin halucinogene. printre acestea Salvia divinorum, o serie de cactusi mexicani, si o gramada de tipuri de seminte, folosite de indienii americani. Daca sunteti curiosi sa intrati pe site-ul de mai sus, as vrea sa aflu si eu daca este legala cresterea si comercializarea acestora la noi in tzara.

 

[/b]SALUT VEVE!!!!!!!!!! am intrat si eu pe site si m-am uitat pe acolo.........eu am aflat de salvia divinorum de pe un site si am intrat si pe un forum despre salvia si incerc sa-i intreb pe aia care ii faza........dar am o intrebare care ma preocupa deci am citit ca planta este legala peste tot inafara de cateva tari...nu mai are rost sa specific ca romania nu era trecuta...nici macar germania...care totusi este mai avansata ca noi nu?..si ziceau nemtii aia pe forum ca se gaseste chiar si in farmacii...........in fine daca te intere mai multe si vrei sa vb...uite mailu meu...bociort_martina@yahoo.com..............si daca te intere mai multe de planta asta intra pe ..www.salvia_flash.ch........................dar eu ma intreb nu este cumva aceeasi planta care se gaseste si la noi sub forma de ceai sau altele.......daca aia zic ca ei cumpara si de la farmacie si este legal......deci astept un rasp...si revin si eu daca aflu ceva..... :rot: :wub:

post-19020-1137747413_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

si de unde poti sa cumperi? adica se gaseste la noi? din moment ce nu e ilegala ar trebui sa se gaseasca destul de simplu.. i wanna try it. de unde pot cumpara as ceva?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×