Ampera 10,787 Report post Posted March 23, 2007 (edited) Hai cu buna ziua....vreau un Qashqai..ma tenteaza ca este exact ce-mi trebuie..motor mic..diesel..consuma putin...e draguta..nu imi trebuie o masina de Edited March 23, 2007 by Ampera Share this post Link to post Share on other sites
Saharian 1,567 Report post Posted March 23, 2007 (edited) Hai cu buna ziua....vreau un Qashqai..ma tenteaza ca este exact ce-mi trebuie..motor mic..diesel..consuma putin...e draguta..nu imi trebuie o masina de Edited March 23, 2007 by Saharian Share this post Link to post Share on other sites
Marlboro 5 Report post Posted March 23, 2007 La voi la garaje nu se dau masinile la Share this post Link to post Share on other sites
Ampera 10,787 Report post Posted March 23, 2007 Scuze, nu te pot ajuta prea mult, vazut numai reclama la ea - si are si un nume.... :shout: Oricum, Nissan din cite stiu eu construieste masini fiabile - prea rea nu poate fi da mosule...stiu asta..am fost la un test drive ieri cu ea..eu cred ca a fost ok...sunt amorezata de batranu Volvo care-l am acum un S70..dar sa iau un Volvo nou nu am $$$,,,hehe ca '' e scumpe ''..dar a fost ok si Qashqai ...e tacut , nu-l auzi cum ''maraie''..ale dracu taxe mosule..ca la banii astia imi aduceam din alta parte ce voiam eu..standard un 1,5 l diesel e 30 mii E.. [quote name='Marlboro' date= La voi la garaje nu se dau masinile la Share this post Link to post Share on other sites
Marlboro 5 Report post Posted March 23, 2007 ete-ma cum apare el de prin nori..fara sa zica ''neata'' si o da cu renii..hehe..neata si la tine :shout: ..ce reni? i-am halit pe toti.. la voi s-au epuizat lebedele ? AAAAAA, ca sa fiu si on topic, o alternativa la ceea ce vrei tu ar fi Suzuki SX4...din c Share this post Link to post Share on other sites
Ampera 10,787 Report post Posted March 23, 2007 la voi s-au epuizat lebedele ?AAAAAA, ca sa fiu si on topic, o alternativa la ceea ce vrei tu ar fi Suzuki SX4...din c Share this post Link to post Share on other sites
Marlboro 5 Report post Posted March 23, 2007 Ia-ti dacia steppenwolf, sau cum Share this post Link to post Share on other sites