Sari la conținut
Forum Roportal
Bismarck

Taxa de primă

Evaluează acest topic

Care este opinia voastra despre aceasta taxa ?  

43 membri au votat

  1. 1. Sunteti de'acord cu aceasta taxa ?

    • DA
      9
    • NU
      36


Postări Recomandate

Daca legea e una pentru toti ... cei care se vor face vinovati de aplicarea acestei taxe ilegale de ce nu raspund pentru faptele lor ???

 

Pentru mine asta insemna subminare economiei nationale si a interesului unui popor intreg, pentru ca cei care sustin taxa isi urmaresc doar interesul lor iar mediu e un pretext ... direct la puscarie ar trebui sa ajunga ... nu procese si procese si recursuri si sentinte si bla blau 'uri d'ale justitiei noastre ... Europenii trebuie sa vina si sa faca dreptate in tara asta !!??

:shout:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mai haios mi s-a parut ca la un moment dat s-a constatat ca nu se stie unde sunt banii. ca mediul zicea ca la finante, finantele ca la mediu. probabil ca o vor scoate la un moment dat dupa ce la da UE 2 suturi in fund, dar dobanzi si penalitati cred ca nu se vor vedea. chiar si valoarea in sine a taxei o sa fie recuperata de la stat asa de "repede" cum se recupereaza orice ban de la stat. Eu zic ca aveau si putina nevoie de fonduri :stars:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cea mai penibila mi s-a parut faza cu Vosganian, si calculul acela genial din care reiese ca pentru o masina veche trebuie platita o taxa mai mica. Un cretinism mai mare nu am auzit in toata viata mea :focus:

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
... Un cretinism mai mare nu am auzit in toata viata mea :lol:

 

si asta nu e tot ... cica o sa dispara cu timpu !! ...

 

eu asta nu am inteles ... de ce sa dispara cu timpu si sa nu dispara acuma !??

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
... Un cretinism mai mare nu am auzit in toata viata mea :blink:

Si daca mai pui faptu ca Tariceanu sustinea sus si tare ca nu vrea ca romania sa ajunga "lada de gunoi a europei" ... uite ca le-au dat idei Italienilor care vor sa aduca la propriu ... gunoi menajer in Romania pentru ca ei nu mai au unde-l depozita !

deci stia el ce stia ...

de la o masina mai reciclezi o tabla un plastic , una alta ... pe cand din gunoi menajer ce maiba mai reciclezi ?? :aranjare:

:crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt de acord cu taxa,Romania nu trebuie sa pateasca cum a patit Polonia ale carei vanzari de masini noi au scazut foarte mult dupa integrare in schimb importurile de masini second-hand care nu respecta nici macar regula Euro1 au explodat.Practic in Polonia au intrat 2 milioane de masini mai vechi de 10 ani(!).Asa doriti sa ajungem si noi?Oricum veti observa ca taxa este mai mare doar pentru mainile vechi,poluante,cu motoare de mare capacitate si care au un consum foarte mare.Daca vreti sa cumparati un Audi A4 din Germania veti plati maxim 3500 de euro pentru vechiul S4(euro 3) echipata cu un alt motor,veti plati si mai putin.Asa ca statul practica taxe foarte mari numai pentru masini vechi si poluante,nu pentru toate,taxa fiind la un nivel acceptabil pentru celelalte masini,mai trebuie sa ne gandim si la industria nationala,acum la Craiova a venit Ford fara taxa am fi practic scosi de pe piata de vechiturile aduse din strainatate.Si in plus UE are tot interesul sa condamne taxa,de unde credeti ca vor veni toate vechiturile?

Editat de alex_18

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

alooo nu mai scoate nimeni taxa asta odata !? :jester: :o:

 

e aberant sa ceri o taxa de prima inmatriculare pentru protectia mediului cand poti sa bagi o taxa obligatorie cum e RCA, Rovineta, Taxa de drum, s.a.m.d ... care sa se numeasca taxa de mediu si care sa fie in functie de vechime, poluare s.a.m.d ... in cazu asta n-am mai vedea autobuze si rabe de j'deani care normal, inmatriculate circula nestingherit si ne umfla plamanii de gaze !!!!

dar cum spui ti interesele materiale sunt mai presus de orice altceva ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×