cool_i 0 Report post Posted March 12, 2005 Nu e terminat inca dar as dori si eu niste pareri... Ro-geeca Merci. Share this post Link to post Share on other sites
proweb 0 Report post Posted March 31, 2005 Pentru Cool i, Intrucit site-ul mai are locuri necomplete, sa discutam doar pentru ce se pare ca e definitiv. Cred ca pozitia adecvata a persoanei ar fi cu fata la noi, eventual cu un zimbet deschis, caci site-ul promite... Deasemeni as mai sugera sa cumperi o brosurica - Initiere in design - si sa vezi ca sint citeva idei bune acolo cu asezarea in pagina. Faptul ca apare de doua ori cuvintul " stiri " intr-o propozitie mica cu titlul tot stiri, se pare ca este o scapare ce nu am observat sa se mai repete. Se pare ca vei face treaba buna. Iti doresc sa-la termini cu succes. Share this post Link to post Share on other sites
cool_i 0 Report post Posted March 31, 2005 Pentru Cool i, Intrucit site-ul mai are locuri necomplete, sa discutam doar pentru ce se pare ca e definitiv. Cred ca pozitia adecvata a persoanei ar fi cu fata la noi, eventual cu un zimbet deschis, caci site-ul promite... Deasemeni as mai sugera sa cumperi o brosurica - Initiere in design - si sa vezi ca sint citeva idei bune acolo cu asezarea in pagina. Faptul ca apare de doua ori cuvintul " stiri " intr-o propozitie mica cu titlul tot stiri, se pare ca este o scapare ce nu am observat sa se mai repete. Se pare ca vei face treaba buna. Iti doresc sa-la termini cu succes. [snapbacca]33703[/snapbacca] Iti multumesc pentru observatie si pentru increderea acordata... sper sa nu dezamagesc lumea si sa reusesc sa realizez ceva bun cu acest site si mai ales un loc de intalnire si un ajutor pentru cei interesati de lumea IT. Share this post Link to post Share on other sites