Jump to content
Forum Roportal
t_mann

Produse pe care primesti banii inapoi daca nu esti multumit de ele

Rate this topic

Recommended Posts

Probabil ati vazut reclama la proactiv. In acel spot se precizeaza ca, daca nu esti multumit de rezultate, poti inapoia produsul (chiar daca sticlele sunt goale) si iti vei primi banii inapoi. M-am uitat si pe siteul produsului si aceeasi poveste: ai o garantie, ca in cazul in care nu esti multumit de produs il poti returna, chiar data lai folosit pe tot, si iti primesti banii inapoi. Ce parere aveti? eu cred, ca in sec 21, aceste oferte nu sunt doar de dragu de a strange clienti, ci chiar primesti banii inapoi daca nu esti multumit. www.[...].com pentru cine vrea sa vada despre ce este vorba..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probabil ca primul lucru la care te-ai gandit a fost: "Oau!!! Cumpar produsul, il folosesc, trimit sticlele goale inapoi (chiar daca produsul a fost satisfacator), primesc banii...si daca mai vreau mai cumpar unul, s.a.m.d. :airkiss:

Ei bine, crede-ma ca nu e asa de simplu.

Metoda se practica foarte mult la magazinele virtuale, dar trebuie sa trimiti produsul inapoi exact asa cum l-ai primit, sau cel putin in cartonul original, si pe baza facturii.

Apropos... cunosti pe cineva care a primit banii inapoi de la Danone dupa ce au cumparat si consumat Activia timp de 14 zile?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Era totul perfect daca nu dadeai link. Sau daca pe pagina unde duce linkul, scrie mare ca-ti dau banii inapoi - din pacate, miroasea a reclama :flowers:

 

In alta ordine de idei, stiam ca acest refund il primesti doar la produsele cu durata de viata mai lunga, si nu la consumabile. E de inteles ca un TV sau o bicicleta stationara sa le poti returna, insa o sticla de sampon .. hai sa fim seriosi! Iar daca totusi ti se dau banii inapoi o data, presupun ca esti introdus in baza lor de date, iar a doua oara esti intampinat cu intrebarea perfect valabila: "cine te-a pus sa revii daca nu ti-a placut la noi?" :airkiss:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu era vorba de nici o reclama.. nam nici un interes sa fac reclama acestui produs.. daca te'ai fi dus jos la guarantee ai fi vazut despre ce e vorba. Daca stai putin sa te gandesti, siteul este despre produs asa ca no sa scrie pe prima pagina mare ca iti dau banii inapoi.

Mi se pare normal ca daca odata numi convin rezultatele, a doua oara no sa mai comand..

Am comandat azi produsul din romania(prin telefon).. si tipa care mia preluat comanda mia spus ca daca nu sunt multumit de rezultate imi voi primi banii inapoi.

Nu am de gand sal folosesc si apoi sa zic ca nu o fost bun(chiar daca a avut rezultate).. dar vroiam sa stiu daca exista vreo lege/drept.. ceva de genu care sa ma protejeze in cazul in care produsul nu isi face efectul si aia nu mai vor sa dea banii(avand in vedere ca la telefon mia spus clar ca imi da banii inapoi) ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru mine Danone nu exista ... chiar daca e un produs romanesc faptul ca e asa mult promovat m-a facut o parere nu foarte buna despre el ...

Apoi faptu ca e facut in bucuresti ... de unde au aia lapte ? ude pasc vacile pe acolo? printre bloocuri ? ... chiar daca e adus din alta parte cat la suta mai ramane natural dupa toate procesarile ?!?

Nu vreau sa fac nici reclama nici antireclama ... ca doar globalizarea e de vina !! asta e !!

 

iar reclama la "Produse pe care primesti banii inapoi daca nu esti multumit de ele" ce sa mai zici .... daca esti un om cu capul pe umeri clar nu pui botu la asa ceva ... dar cum naivitatea e mare, multa si indestulatoare in romania (dar mai ales acolo de unde am importat genu asta de promovare), cred ca astfel de reclame isi au targhetu lor ... "Tare as vrea s-o vad pe Vasilica cum mulge vaca si bea danone" :spiteful:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Te asigur ca Danone nu e marca romaneasca.

 

In cazu asta mi-ai luat o piatra de pe inima !!

 

Dar laptele, branza si casu care le iau de la tara cand am timp sa trec pe acolo ... sunt o ba romanesti !? sunt o ba naturale !? ... aaa ca nu sunt procesate cum spun standardele ... asta e alta treaba ...

oricum si cu standardele astea sunt cat de cat lamurit !! tot la consum se reduce si tot globalizarea e de vina !! :shout:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×