Sari la conținut
Forum Roportal
nero2005

EROARE EXPLORER?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am instalat Windows XP spk2 si patesc uramatoarea chestie: cind deschid Explorer-ul si ma conectez la internet daca accesez anumite adrese de ex www.adobe.com sau www.java.com nici nu mi se incarca toata pagina, ca Explorerul se inchide automat, precizez ca nu reusesc sa deschid fisiere pdf desi am instalat Adobe Reader

POTE cineva sa ma ajute???

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nici eu nu reusesc sa vad pdf-urile cu toate ca folosesc mozilla ! Aveam sp1 dar am avut update care a introdus automat si sp2. Am tot incercat sa reinstalez AcrobatReader, am instalat versiuni mai noi (foloseam 5.0) dar nimic...o eroare prin care imi inchide si browserul in cazul in care deschid de pe net un document pdf. ! Antivirusul nu detecteaza nimic suspect, registrii de sistem sunt curatati la o saptamana ..e ciudat. Stiti cumva ce as putea face, altceva decat sa refac tot sistemul ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Incercati cu Mozilla, ca browser :D. Si, bineinteles, instalati ultima versiune de Acrobat Reader, cred ca este 8 8)

Sigur, asta nu este o solutie pentru Internet explorer, dar ... stiti vorba ... cand ai o masina peticita si veche, mai bine dai banii pe una noua. Cam asa si cu browserele.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

poate ar trbui sa ti schimbi windowsul(dai un format mai bine si baga un windows de pe alt cd, recomand windows xp profesional sp2+).nu cred ca ai probleme cu adobe sau java. poate ai si ceva virusi. incearca un antivirus bun pe parcurs cum ar fi nod32+un firewall(daca ai sub 512 rami) sau zone alarm daca ai este 512 rami(zone alarm nu e este un antivirus ci un program ce contine antivirus, antispy, firewall si multe altele)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×