vesperala 17 Report post Posted March 9, 2007 nu sunt două frunze la fel... nici picăturile de apă poate că nu sunt la fel...dar o vorbă veche zice...seamănă ca două picături de apă... nu poţi găsi doi oameni la fel... unicitatea este demonstrabilă... este oare şi evidentă? :crazy: Share this post Link to post Share on other sites
-olivia- 2391 Report post Posted March 9, 2007 profunda rau ... cum mirciulica nu-i dom motan si cum nici o zi de primavara nu seamana cu alta iar vinul niciodata nu-i la fel ... Share this post Link to post Share on other sites
vesperala 17 Report post Posted March 9, 2007 profunda rau ...cum mirciulica nu-i dom motan si cum nici o zi de primavara nu seamana cu alta iar vinul niciodata nu-i la fel ... cred că am văzut o poză cu tine şi pisoiul... măcar ştiu despre ce anume scrii... ştiu că nu seamănă Share this post Link to post Share on other sites
Acamandur 20 Report post Posted March 10, 2007 uite, eu am cunoscut unicitatea catorva persoane pe care am ajuns sa la cunosc, dar am ajuns sa le cunosc si partea care ii pune in aceeasi oala cu restul lumii. Ceva unic la mine...hmmm. Nickul ! Share this post Link to post Share on other sites
bistro 17 Report post Posted March 10, 2007 (edited) Bre, hai sa ne jucam, ce atata palavrageala?!? :cry: Hai ca zic eu prima pt ce-s unica si irepetabila! Is irezistibila, dom'le, de aia! :dwarf: Acu' ziceti voi! Edited March 10, 2007 by diclona Share this post Link to post Share on other sites
-olivia- 2391 Report post Posted March 10, 2007 de acord cu unicitatea diclonei :dwarf: Share this post Link to post Share on other sites
BigDefender 2294 Report post Posted March 10, 2007 Mai gasiti amanunte despre unicitatea userilor si aici! http://www.roportal.ro/discutii/ftopic1327...+user+este+unic Share this post Link to post Share on other sites
empor 2 Report post Posted March 11, 2007 Sunt singurul balaurian de pe Forum... :airkiss: Or mai fi şi altele? :airkiss: Nu cred... Share this post Link to post Share on other sites
Shadowdancer 4 Report post Posted March 11, 2007 Sunt singurul balaurian de pe Forum... :airkiss: Or mai fi şi altele? :airkiss: Nu cred... cum asa, cu 80% pe planeta? :P Share this post Link to post Share on other sites