Jump to content
Forum Roportal
adilau_tm

BIG PTROBLEM placa video

Recommended Posts

ma poate ajuta si pe mine cineva? am si eu o placa video nvidia fx 5200 256m ddr si dupa o vreme,mi se blocheaza calculatorul,imi da eroare de windows,mi se decupleaza monitorul,uneori cand pornesc calculatorul placa video decupleaza inainte sa intre ion windows,am reinstalat si sistemul si tot degeaba, despre ce incompatibilitate poate fi vorba???? as putea sai fac ceva?placa am dat-o jos dintr-un comp si stiu ca mergea sigur...

am o configuratie amd athlon 1700+ chipset nviadia,placa d baza asus dintraceea mai pt amarati cu 2 sloturi de rami si 3 pci,video onbord...sursa e mica sub 300w,512ddr, 2x hdd 80g+40ge prea mult aceasta placa video pt compul meu?mie nashpa sa dau cu ea la lada de gunoi...:-) MA POATE AJUTA CINEVA?

MS adilau_tm@yahoo.co.uk

Edited by adilau_tm

Share this post


Link to post
Share on other sites

ciudat, nu cred ca poate fi vb de incompatibilitate aici, poate intr-adevar nu primeste destul curent, mai ales ca ai 3 hdd, incearca sa decuplezi 2 hdd lasa-l numai pe ala de sistem si vezi daca merge; a doua chestie poate e busit sistemul de racire, asa ca atunci cind reuseste sa intre in windows uiatt-te sa vezi ce temp are placa; daca nici una din variante nu merge, atunci incearca alta placa video :airkiss:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×