Sari la conținut
Forum Roportal
gabriel666

Avantaje BCR

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

DRAGI CITITORI AI ACESTE PAGINI WEB EU MI-AM FACUT USER PE ACEASTA PAGINA DIN URMATOARELE MOTIVE:

IN LUNA OCTOMBRIE A ANULUI 2006 MI-AM DESCHIS UN CONT LA BCR SI AM SOLICITAT SA PRIMESC NISTE AMARATE DE CARDURI PENTRU A EFECTUA PLATI CU ELE. ACUM URMEAZA UN CITAT DE PE SITE-UL BCR:

" CARDURI ON-LINE

Pentru a veni in intampinarea cerintelor dvs, pentru a simpifica procesul de emitere a unui card BCR a pus la dispozitie posibilitatea de a comp[leta on-line formular cerere card pentru cardurile BCR maestro, BCR visa electron si BCR visa clasic. " am incheiat citat .

ACUM INCEPE POVESTEA CA DE PATRU LUNI ASTEPT SA MI-SE ELIBEREZE ACESTE AMARATE DE CARDURI. AM FOST APROAPE IN FIECARE ZI LA BCR SI DE FIECARE DATA AU GASIT NISTE BANALE SCUZE CUM CACI CARDURILE NU AU VENIT DE LA BUCURESTI SI ETC. BINE NICI UN FEL DE PROBLEME AU TRECUT SI SARBATORILE DE IARNA 2006 SI TOT NU M-AM FOLOSIT DE BANII MEI. SI ASA MAI DEPARTE.

IANUARIE 2007 AM FOST SI CU AVOCATUL LA BCR SIBIU SI S-A AJUNS LA O INTELEGERE CU CA BCR SA PLATEASCA DESPAGUBIRI PTR ACEASTA INTARZIERE. AU PLATIT. A VENIT DATA SCADENTA IN 20 ALE LUNII, EU IN DATA DE 18 ALE LUNII AM FOST SI AM COMPLETAT ACTELE PENTRU LICHIDAREA CONTULUI SI MI-UA SPUS CA DUREAZA CINCI ZILE LUCRATOARE PANA SE FINALIZEAZA ACTELE SI VOI PRIMI BANII. A TRECUT O LUNA SI NU AU FINALIZAT ACTELE SI EU NU MA POT FOLOSI DE BANII MEI .

IN FINAL AM AJUNS SA ACTIONEZ BCR IN INSTANTA SI SPER CA SISTEMUL LEGAL SA FACA DREPTATE.

 

MAINE 08.03.2007 ESTE PRIMA INFATISARE. AM SA VA TIN LA CURENT CU CELE INTAMPLATE.

VA MULTUMESC CA ATI CITIT SUFERINTA UNU OM DE RAND. APROPO AM UITAT SA VA SPUN CA NU AM BANI SA-MI PLATESC AVOCATUL.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am o problema cu BCR din 2006. Tipii respectivi nu au nici o notiune de respect.Nu au idee cum sa foloseasca eticheta intr-un email ma refer la un director de sucursala judeteana si au o aroganta fantastica.Ignora evidentale , ignora legile.

I-am intrebat direct daca exista cineva care poate lua o masura.NO! Pentru ca , ar trebui sa recunosca ilegalitatea! Si daca ar recunoste ilegalitatea trebuie sa plateasca! Este mult mai usor plimbatul cu vorba !

 

Poate cineva a actionat in judecata BCR si imi poate spune care este procedura.Sincer as vrea prin proces doar sa fac tam-tam si sa le fac "reclama" pe care o merita.

Editat de BCR-Sucks

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×