Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
gabriel666

Avantaje BCR

Rate this topic

Recommended Posts

DRAGI CITITORI AI ACESTE PAGINI WEB EU MI-AM FACUT USER PE ACEASTA PAGINA DIN URMATOARELE MOTIVE:

IN LUNA OCTOMBRIE A ANULUI 2006 MI-AM DESCHIS UN CONT LA BCR SI AM SOLICITAT SA PRIMESC NISTE AMARATE DE CARDURI PENTRU A EFECTUA PLATI CU ELE. ACUM URMEAZA UN CITAT DE PE SITE-UL BCR:

" CARDURI ON-LINE

Pentru a veni in intampinarea cerintelor dvs, pentru a simpifica procesul de emitere a unui card BCR a pus la dispozitie posibilitatea de a comp[leta on-line formular cerere card pentru cardurile BCR maestro, BCR visa electron si BCR visa clasic. " am incheiat citat .

ACUM INCEPE POVESTEA CA DE PATRU LUNI ASTEPT SA MI-SE ELIBEREZE ACESTE AMARATE DE CARDURI. AM FOST APROAPE IN FIECARE ZI LA BCR SI DE FIECARE DATA AU GASIT NISTE BANALE SCUZE CUM CACI CARDURILE NU AU VENIT DE LA BUCURESTI SI ETC. BINE NICI UN FEL DE PROBLEME AU TRECUT SI SARBATORILE DE IARNA 2006 SI TOT NU M-AM FOLOSIT DE BANII MEI. SI ASA MAI DEPARTE.

IANUARIE 2007 AM FOST SI CU AVOCATUL LA BCR SIBIU SI S-A AJUNS LA O INTELEGERE CU CA BCR SA PLATEASCA DESPAGUBIRI PTR ACEASTA INTARZIERE. AU PLATIT. A VENIT DATA SCADENTA IN 20 ALE LUNII, EU IN DATA DE 18 ALE LUNII AM FOST SI AM COMPLETAT ACTELE PENTRU LICHIDAREA CONTULUI SI MI-UA SPUS CA DUREAZA CINCI ZILE LUCRATOARE PANA SE FINALIZEAZA ACTELE SI VOI PRIMI BANII. A TRECUT O LUNA SI NU AU FINALIZAT ACTELE SI EU NU MA POT FOLOSI DE BANII MEI .

IN FINAL AM AJUNS SA ACTIONEZ BCR IN INSTANTA SI SPER CA SISTEMUL LEGAL SA FACA DREPTATE.

 

MAINE 08.03.2007 ESTE PRIMA INFATISARE. AM SA VA TIN LA CURENT CU CELE INTAMPLATE.

VA MULTUMESC CA ATI CITIT SUFERINTA UNU OM DE RAND. APROPO AM UITAT SA VA SPUN CA NU AM BANI SA-MI PLATESC AVOCATUL.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am o problema cu BCR din 2006. Tipii respectivi nu au nici o notiune de respect.Nu au idee cum sa foloseasca eticheta intr-un email ma refer la un director de sucursala judeteana si au o aroganta fantastica.Ignora evidentale , ignora legile.

I-am intrebat direct daca exista cineva care poate lua o masura.NO! Pentru ca , ar trebui sa recunosca ilegalitatea! Si daca ar recunoste ilegalitatea trebuie sa plateasca! Este mult mai usor plimbatul cu vorba !

 

Poate cineva a actionat in judecata BCR si imi poate spune care este procedura.Sincer as vrea prin proces doar sa fac tam-tam si sa le fac "reclama" pe care o merita.

Edited by BCR-Sucks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×