Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
nycole

Familia mea dementa

Rate this topic

Recommended Posts

care este personajul vostru preferat?si pt cei care nu stiu serialul este difuzat pe tvr2 de luni pana joi la 00:20.pt cine nu le-a vazut recomand sa incerce.sunt chiar f bune

Share this post


Link to post
Share on other sites

adica vorbesti de family guy ? daca da, intr-adevar e super serialul, il asez cu cinste langa south parck si american dad :roll:

Share this post


Link to post
Share on other sites
adica vorbesti de family guy ? daca da, intr-adevar e super serialul, il asez cu cinste langa south parck si american dad :beer:

da.vb despre family guy! :shifty:

Share this post


Link to post
Share on other sites
nu urmareste nimeni desenele?pacat ! :o :kiss: voi pierdeti

 

 

Familie din clasa de mijloc, tipic americana, cu un cap al familiei care la prima vedere pare a fi un iresponsabil cu mintea cam scurta si supraponderal... cam la fel si la a doua, a treia si a mia vedere, cu o sotie care este considerata a fi tipul de casnica apetisanta (la fel ca-n Familia Simpson), cu un talent artistic afisat in putine episoade, un caine care joaca rolul acelui "open minded person" din serial, poate vorbi si rareori isi aminteste ca face parte din rasa canina.

Urmeaza copiii: O adolescenta cam frustrata in privinta aspectului ei si care se simte marginalizata de cele mai multe ori (de fapt chiar asa este), urmeaza fiul mijlociu, care seamana foarte mult cu tatal lui, e putin alienat mintal si vede mereu in sifonierul lui o maimuta rea. In final, copilul malefic de numai un an, care are un fel de accent britanic si vrea s-o omoare pe maica-sa.

Imi place si mie serialul creat de Seth MacFarlane, deoarece critica si ataca subtil indoctrinarea religioasa, fostele si actualele regimuri, prostia in general, extremismul, actorii parveniti, filmele de doi bani care au incasat sume enorme din box office etc., insa pacat ca lipseste ideea originala esentiala, fiind aproape evident faptul ca s-a inspirat din Familia Simpson.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×