Jump to content
Forum Roportal
Dan1302

Basset

Recommended Posts

Suntem doua fetite de basset hound tricolor, suntem in varsta de doua luni, ne numim Bazuca si Molusca, suntem vaccinate si deparazitate si ne cautam un stapan iubitor, care sa joace cu noi, sa ne scarpine pe burtica si sa ne plimbe des :). Nu avem pedigree (desi amandoi parintii nostri ar fi putut sa fie campioni) si nu credem ca am fi mai iubite daca am avea acea bucatica de hartie.

 

Caut pentru pentru fiecare dintre "nepoatele" mele un stapan ca cel descris mai sus, pe cineva care sa stie ca uneori bassetul nu este chiar cel mai usor caine de suportat, ca are toanele lui, ca este incapatsanat ... dar ca in acelasi timp este cel mai afectuos si mai simpatic caine din lume.

 

Cu imi dau seama ca cel care doreste sa ia un puiuts il va iubi si il va ingriji mai mult, cu atat pretul pentru el va scadea, pana va ajunge la 10 RON :jester: ... iar acesta este pretul la care imi doresc sa le dau pe amandoua.

 

Astept un telefon de la cei interesati la 0723.645.709. Dan.

 

Cateva dintre pozele lor:

 

Molusca

ZNB4I5V3CNR8SDB.jpg

 

Molusca cea cu ochi langurosi :jester:

LJYLA5G7B4CYNAX.jpg

 

Bazuca si Molusca

BT1OGPXA8GRMU5U.jpg

 

HL9A6S9F5YRPVVR.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

pe viitor mi-as dori un basset.

ce puteti sa-mi spuneti despre el. mie imi da impresia ca e destul de linistit si lenes (asta e idealul meu de caine). in plus e caraghios si simpatic de nu se poate. am auzit ca miroase cam urat si ca are pb cu urechiusele...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×