Sari la conținut
Forum Roportal
busuuca

viza pentru reintregirea familiei

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

:friends: sotul meu lucreaza in S.U.A. cu un contract de 10 luni ce va fi prelungit si eu impreuna cu fetitele noastre vrem sa mergem sa-l vizitam si dupa o perioada sa emigram. ma puteti ajuta cu informatii despre viza, va rog :blink: credeti ca avem vreo sansa? va multumesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:spiteful: sotul meu lucreaza in S.U.A. cu un contract de 10 luni ce va fi prelungit si eu impreuna cu fetitele noastre vrem sa mergem sa-l vizitam si dupa o perioada sa emigram. ma puteti ajuta cu informatii despre viza, va rog :spiteful: credeti ca avem vreo sansa? va multumesc.

 

 

 

Din punct de vedere al emigrarii "reintregirea familiei" inseamna ca unul din soti este stabilit legal cu acte in regula si face chemarea la restul familiei. Daca este deja cetatean si poate sa suporte financial familia, nu-i trebuie sponsor !!!

 

Cazul de fata nu se incadreaza decat in vizita familiei daca Ambasada vrea sa dea o viza, poate daca firma sotului va trimite o scrisoare la Ambasada si tie o copie sa ai ce prezenta cand mergi la interview.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×