Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Am inceput sa urmaresc acest subiect de putin timp, insa mi se pare important sa gasesti si o firma de incredere. Degeaba vii cu o propunere interesanta, daca nu se potriveste cu structura casei. Mie mi s-a intamplat de curand sa iau legatura cu un arhitect, care mi-a spus ca ceea ce voiam eu nu era posibil si ca ma complic. Dupa ce am discutat cu el am gasit o firma, care nu doar ca mi-a confirmat propunerea, dar a si demarat cu succes lucrarile. Asa ca aveti grija ce alegeti.

Editat de Einsamer ♫
Edit link reclama
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu exista un cod de constructie care trebuie respectat?    Am impresia ca primul respecta legea, al doilea vrea doar bani si-ti face ce dopresti, dar la o adica esti singur daca ceva nu merge bine.   Sa cumperi asigurare de medicala si de viata din belsug pentru acea scara!!! e doar o parere personala utila, faci cum crezi ca-i mai bine.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am ales pentru casa mea o scara cu balustrada din inox imbinata cu lemn si arata super bine! Am apelat la o firma numita ArtExpert-Inox si am fost placut surprins de profesionalismul acestora.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×