Jump to content
Forum Roportal
VladimirBongia

Google m-asters din lista

Rate this topic

Recommended Posts

Acu o saptamana mi-am creat o pagina denet www.hattrickmania.ro mi-am pus url -ul in baza de date google.. pe 23 februarie ma gaseam in google... iar de ieri am disparut complet .. nu mai ma gasesc nici pe pagini internationale.. nici pe pagini din romania.... nici prin alte cuvinte cheie legate de pagina mea... de ce:( ca eu nu am dat sigur sa stearga pagina de net/... nu am pus fisierul robots.txt pe site sau nu am bagat vreun cod dala care opreste automat indexarea in google la vizita google bot...:vampire:( ma poate ajuta careva .. multumesc mult !

Share this post


Link to post
Share on other sites

tot ce spui tu tine de seo care e foarte complicat si cere mult timp. apuca-te serios de citit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu e de ajuns sa il adaugi in motoarele de cautare, conteaza si link-urile care trimit la tine.

Ocupa-te de promovarea pagini.

Adauga-l in directoare web.

Share this post


Link to post
Share on other sites

vai ce site , cred ca pana la promovare mai ai d elucrat la el ! Vezi ca nu functioneaza bine meniul in firefox si scapa de backgroundul ala ..textul desi e mare..e ilizibil !

ai grija putin de el, apoi fa rost de niste linkuri . In zilele acestea nici nu mai e indicat sa-ti introduci tu site-ul in google, e d eajuns sa ai un link bun catre tine si te indexeaza el :pardon:

Share this post


Link to post
Share on other sites

adica una bucata site de pe net(vizitat des, cu trafic mare pe el) are un link catre pagina ta.

 

google are un motor de cautare iar chestia cu care faci sa ajungi cat mai sus in cautarile pe google se cheama seo. ia si cauta si citeste ca nu e asa usor de facut.

Share this post


Link to post
Share on other sites
da mai.. da cum pot eu sa am link pe un site foarte vizitat?? cine ma baga asa aiurea linku meu pe site-ul lui?

 

plus ca eu v-am intrebat daca m-a sters google /... pentu ca stiu persoane cu un site de cacat care doar si-au trimis linku pe google si a ramas site-ul pe google..si nu mai aveau link pe nicaieri.. tineti cont... site mai de cacat ca al meu.. cu 2 vizitatori pe saptamana!

 

eu stiu o persoana cu un site mai de cacat ca al meu si care doar a trimis linku cate google.. si a ramas acolo pe google.. si nu are nici un link pe nicaieri !!

 

deci sa o luam cu inceputul:

1. CUVINTELE VULGARE nu te ajuta cu nimiic nici pe tine si nici site-ul tau.

2.tu ai vreo notiune de linkexchange? page ranking? sau de seo? ca din ce scrii nu cred. pai crezi ca e asa de usor sa te scoata pe tine google in fata? sunt miliarde de site-uri.

Cum face google indexarea site-urilor nu se stie(altfel ghici, toata lumea ar fi cel mai bun motor de cautare). nimeni nu trimite linku la google. poate vrei sa zici ca bootul de google a trecut prin site-ul lui.

 

eu nu stiu/am facut seo deci nu iti pot spune pasii care trebuie urmati pentru a avea o pagina puternica. insa este o tona de documentatie pe internet + cateva mii de forumuri unde se discuta asa ceva.

 

in rest spor la treaba si toate cele bune

Share this post


Link to post
Share on other sites

ba da, google te indexeaza daca gaseste pe alt site un link care duce in pagina ta ... inscrie-te in directoarele web pentru o pozitionare mai buna :friends: success

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×