Sari la conținut
Forum Roportal
secretarul

"...Drepturile omului trebuie sa devina un fapt si nu un vis idealist."

Postări Recomandate

Declaraţia Universală a Drepturilor Omului

 

Adoptată şi proclamată prin Rezoluţia Adunării Generale 217 A (III) din 10 decembrie 1948. La 10 decembrie 1948, Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite a aprobat şi a proclamat Declaraţia Universală a Drepturilor Omului. Prin acest act istoric, Ansamblul a cerut tuturor ţărilor membre să publice textul Declareţiei, ca după aceea să fie "distribuit, expus, citit şi comentat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
si care e ideea? ne detaliezi articolele , le interpretezi...care e ideea ca eu sunt mai incet asa nu ma prind .

"care e ideea?"Ideea este simpla.Suntem mereu luati prin surprindere de legi,hotarari si ordonante privind drepturile si protectia animalelor"pt. ca asa cer normele UE".Dar aceleasi norme UE cer mai intai de toate "respectarea drepturilor omului si protectia omului".Art.2 din L.54/2003 incalca drepturile omului garantate prin art.20 si 40 dinCONSTITUTIE,art.11 al CEDO si art.23 din Declaratia Universala aDrepturilor Omului.Dar despre asta nimeni nu vrea sa comenteze in afara de cei care spun"bine va facut,ce,voi taranii vreti sa fiti de capul vostru?"Art. 29 din Declaratia Universala aDrepturilor Omului spune ca "avem o datorie catre celelalte persoane si trebuie sa le protejam drepturile si libertatile".Si daca prin art.2 din L.54/2003 a fost anulat dreptul la asociere a milioane de romani,asta nu ne afecteaza pe noi toti?Si acestor milioane de agricultori li se impune sa respecte drepturile animalelor pe care EI LE CRESC PT. A AVEA CE MANCA,EI SI COPII LOR SI NOI CEILALTI. Nu vi se pare ridicol?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Articolul 2

1. Fiecare om se poate prevala de toate drepturile şi libertăţile proclamate

Editat de Chirila Carol

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ieri, Stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova

 

"pe mine m-au luat jandarmii din ramses (pt ca aveam fular la mn), care se afla la o distanta apreciabila de stadion (pe langa liceu constantin brancusi, daca nu ma insel). eram cu un prieten care avea buletinu la el si initial i-au zis ca e liber dar ca pe mine trebuie sa ma duca la sectie sa-mi ia datele. prietenu ala a intrebat daca poate venii cu mine pana la sectie, unde s-au schimbat datele problemei: s-a ales cu 15 milioane amenda, desi initial a avut ocazia sa plece. ce infractiune sa fi comis intre timp ?! eu mai "norocos" am primit doar 1 milion ca sunt minor si am acceptat sa semnez kktu ala de proces. nu inteleg pe ce criteriu se dau amenzile la noi, unii au luat 1 mil, altii 2, 5 si chiar 15, in conditiile in care nu au verificat nicio inregistrare video inainte sa scrie suma.

 

cat ne-au tinut in curte nu am avut voie nici sa ne sunam rudele sau prietenii, defapt ni s-a cerut de la inceput sa inchidem telefoanele... probabil pentru a nu ii inregistra. cei de la ASO (Asociatia Suporterilor Olteni) au chemat un avocat caruia jandarmii nu i-au permis accesu in curtea sectiei pana sa intru eu in cladire. nu stiu daca l-au lasat pana la urma, am plecat dupa aceea si nu am avut curiozitatea sa ma uit cine mai era prin curte.

 

un prieten mi-a povestit ca atunci cand l-au "ridicat" jandarmii au indreptat pusca spre el... cred ca e distractiv sa te joci cu armele de foc indreptate spre copii.

 

in ultimul rand, cand jandarmilor le-a venit ideea sa evacueze peluza, jumate dintre noi deja au iesit din stadion in semn de protest... "

 

Romania, cel mai nou stat UE, tara tuturor posibilitatilor :P

Editat de trancelover1999

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×