Sari la conținut
Forum Roportal
cipi23

Folositi jucarii erotice?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

buai! ca patrupede suntem deja clasificati, despre prelungirea penisului am auzit... dar sa ajungem si pe post de jucarii erotice?! :spiteful: (zgarcite mai sunteti! v-ati prins ca functionam fara baterii si astfel va puteti rotunjiti bugetu'! :yes: )

Editat de costy73

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
buai! ca patrupede suntem deja clasificati, despre prelungirea penisului am auzit... dar sa ajungem si pe post de jucarii erotice?! :bataita: (zgarcite mai sunteti! v-ati prins ca functionam fara baterii si astfel va puteti rotunjiti bugetu'! :spiteful: )

citesti scubidu? :yes:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mie imi place f mult sa folosesc jucarii impreuna cu partenera. De exemplu daca fata are anumite retineri sau dureri in ceea ce priveste sexul anal se pot folosi jucari anale, care sunt mai subtiri, mai micute si deci sunt bune pt "incepatori". Foarte bune pt anal sunt bilutele anale pt ca ofera snezatia de penetrare dar lasa muschiul sa se relaxeze dupa fiecare bilutza si deci nu da senzatia de disconfort care apare atunci cand ceva intinde muschiul si il tine asa, cum ar fi un penis. Pe de alta parte mai toata lumea are fantezii de menaje-a-trois si un vibrator sau un dildo poate crea aceasta fantezie, chiar sunt unele cu ventuza care se pot lipi pe marginea patului sau de altceva plat si barbatul la un capat iar vibratorul la celalalt capat. Pana la urma totul tine de fantezia sexuala pe care o indeplineste, si sexul e cam acelasi lucru, indiferent de partener de pozitie sau de locul unde il faci, dar daca ai o fantezie sa faci sex de exemplu in masina... atunci cand vei face in masina va fi mult mai placut. Sau mai sunt minivibratoare, care nu sunt atat de "vulgare" incat sa va sperie si care avand o greutate mai mica decat vibratoarele normale vibreaza mult mai puternic. Acestea se plimba pe zonele erogene, sani, gat, ceafa, clitoris si dau senzatii f puternice. De exemplu aceasta jucarie mi-a placut mie f mult, se ataseaza pe deget si face tot degetul sa vibreze, te joci cu el pe vagin si pe clitoris si da niste senzatii superbe, se poate atasa si pe penis dar nu mi s-a parut la fel de misto

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu, nu se simte nevoia de jucarii erotice, daca vrei faci sex pe unde apuci, dar rolul jucariilor nu prea il vad :doh:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×