Sari la conținut
Forum Roportal
edi_the_raven

startup

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

cum as putea sa modific ordinea aplicatiilor pornite la startup?...ma refer la antivirus,retea,placa de sunet etc....,nu la cele din folderul de startup

Ordinea propriu-zisă de pornire nu prea o poţi modifica, deşi ar merita să

Editat de harald

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

problema este ca placa de retea (sau iconul pentru statusul ei din tray....inca nu mi'am dat seama care din cele doua) porneste/apare prea tarziu....cam dupa un minut.....timp in care windowsul nu poate(sau nu vrea:) )sa porneasca celelalte aplicatii,cum ar fi yahoo messenger,alcohol,firewall,updates etc...abia dupa ce apare iconul in tray totul merge ok....dar am de'bifat optiunea de la lan settings care afisa placa de retea in tray si tot la fel de greu porneste lan'ul......nush care ar putea fi problema...(recunosc ca nu am stat sa bag bani in buzunarul lu' nea gates......deci am mai multe versiuni de win p'acasa......dintre care una facuta "pe masa din bucatarie" care merge perfect.......dar din pacate este dat)

Editat de edi_the_raven

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Uite o serie de programe gratis ce configureaza startup-ul: http://www.snapfiles.com/Freeware/system/fwstartup.html . Sunt doar doua aplicatii care au si optiunea de configurare a ordinii: StartRight si Startup Delayer. Nu am utilizat nici una din aplicatii asa ca sa ne spui si noua daca ai gasit ceea ce cautai.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt programe care pot face asta, unul dintre ele e WinPatrol. Vezi ca are un tab Delayed start, setezi acolo ce si cum.

 

Cat despre ce ziceai tu, si eu ma confrunt cu aceeasi problema. Dupa ce se incarca windows-ul mai sta vreo 30 secunde - 1 minut pana sa pot lansa orice alta aplicatie [cu exceptia Winamp-ului (macar pot sa ascult muzica pana se incarca :jester:)]. Am mai vazut la foarte multi facand asa, insa nu stiu inca care e explicatia

Editat de Shocker_

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pana la urma am gasit solutia la incarcarea tarzie a aplicatiilor fara ajutorul nimanui :P. Mergi in Constrol Panel / Administrative Tools / Services si vezi ca e acolo Computer Browser [Acest serviciu se ocupa cu mentinerea updatata a listei cu calculatoare din reteaua locala]. Dai Click Dreapta / Properties iar la Startup type alege Disabled. Eventual dai si un Stop.

 

Acum ar trebui sa se incarce Windows-ul normal [cel putin la mine merge :jester:]

Editat de Shocker_

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
problema este ca placa de retea (sau iconul pentru statusul ei din tray....inca nu mi'am dat seama care din cele doua) porneste/apare prea tarziu....cam dupa un minut.....timp in care windowsul nu poate(sau nu vrea:) )sa porneasca celelalte aplicatii,cum ar fi yahoo messenger,alcohol,firewall,updates etc...abia dupa ce apare iconul in tray totul merge ok.

In general placa de retea porneste mai tarziu daca ai setat sa obtii ip-urile prin retea (DHCP). Daca furnizorul tau de net te obliga sa faci asa atunci nu exista solutie ci doar sa astepti. Insa daca iti poti seta ip-urile static atunci vei obtine un mic spor de viteza

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×