Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
edi

O mica obseratie

Recommended Posts

Nu ma pricep la situri insa mi-ar place sa vad mai multa culoare la propriu. Poate si pe fundal o alta culoare.

Felicitari!!!

Voi adauga cateva template-uri pentru forum pentru ca fiecare sa-si aleaga dupa preferinta.

Timpul este principalul inamic.

Am multe idei pentru dezvoltarea site-ului dar nu am timp suficient pentru a le pune pe toate in aplicare.

Nu ma pricep la situri insa mi-ar place sa vad mai multa culoare la propriu. Poate si pe fundal o alta culoare.

Felicitari!!!

Poate un fundal verde fosforescent... si scrisul roz? ::(:

Eu zic ca e destul de bine asa... stau mult in fata monitoarelor ( :( am 2) si daca vad prea multe culori dau logout instant :dee

se vede ca nu se pricepe.

Si mie mi se pare scain-ul implicit phpbb cel mai odihnitor dar fiecare are dreptul la propria alegere.

Poate facem un chestionar si mai adaugam un scain sau doua.

Dupa citirea unui mesaj din pag.3 ( spre ex. ), esti readus la pag. 1. Din nou trebuie sa ajungi in pag. 3, ca sa poti citi urmatorul mesaj. sa.a.m.de. Propun de facut un salt calitativ in functionarea site-ului.

Adaug la ce am scris , ca stiu de posibilitatea cu folosirea bacca-urilor.

Edited by proweb

Dupa  citirea  unui  mesaj  din  pag.3  (  spre  ex.  ), esti  readus  la  pag. 1.  Din  nou  trebuie  sa  ajungi  in  pag. 3,  ca  sa  poti  citi  urmatorul  mesaj. sa.a.m.de.    Propun de  facut  un  salt  calitativ  in  functionarea  site-ului.

[snapbacca]36417[/snapbacca]

Nu prea am inteles, poti te rog sa dai mai multe detalii?

Revin, poate nu am fost pra explicit.

Deci sa presupunem ca sunt in fata unui topic cu multe pagini, si ca doresc sa citesc tot ce sa-a scris pe topic, de toti membrii. Clic pe lista

( schita ) si apare mesajul, apoi trec la urmatorul mesaj tot prin clic. Merge bine, dar la pag. I- a. Cind trec la pag. urmatoare si chem un mesaj pentru. a-la citi, mesajul apare, dar pagina se intoarce si revine pag. I - a. Propun ca sa ramana pagina la care sunt, pana se comanda trecerea la o noua pag. sau de revenire la una din cele anterioare.

Mi sa-ar parea o solutie mai eleganta.

Mersi ca ai fost prompt, iar punctul meu de vedere este doar parerea mea.La buna revedere.

Eu nu folosesc decat modul standard, mi se pare cel mai usor de folosit.

Incepi de la primul mesaj, citesti prima pagina si cand ajungi la ultimul mesaj de pe pagina ai paginatia in partea de jos (in stanga) si poti merge la urmatoarea pagina. Le parcurgi asa pana la sfarsit.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this