Jump to content
Forum Roportal
Chatuiesc

Care Sunt Dupa Parerea Dvs. Cele Mai Bune DvD

Care Sunt Cele Mai Bune Dvd ??  

10 members have voted

 1. 1. Care Sunt Cele Mai Bune Dvd ??

  • 1. Asus
   2
  • 2. Nec
   0
  • 3. Plextor
   3
  • 4. Lg
   3
  • 5. Teac
   1
  • 6. Samsung
   1


Recommended Posts

Daca te referi la dvd-writere, eu am un LG 16x si sunt foarte multumit ... iar ca medii de inscriptionare , nu stiu , am folosit mai multe , chiar si marci necunoscute si nu mi sa-a stricat nici un dvd ... am citit totusi pe diverse forumuri cum ca DVD-urile ScaY nu sunt prea grozave... in rest, tu decizi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si Plextor sunt foarte apreciate atat de clienti cat si de revistele de specialitate, insa sunt mai scumpe... Depinde acum cat te tine buzunarul . Mie dvd-writer-ul LG nu mi-a "busit" nici un disc pana acum...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cred ca e vorba de cate DVD-uri ti-a "busit" writerul... In ziua de azi putine writere mai busesc CD-uri/DVD-uri. Doar ca daca iti scrii DVDurile cu writere -ieftinoase' sa-ar putea sa ai surprize mai devreme sau mai tarziu. Si bineinteles mai trebuie sa iei in calcul si durata de functionare a aparatului.

Nu am avut niciodata DVD writer LG, dar cam toate (repet, TOATE) produsele LG pe care le-am avut au dat semne serioase de oboseala dupa un timp destul de scurt (CD Writer, DVD-ROM si monitor). Poate ca am avut eu ghinion, dar personal nu-mi mai iau niciodata vreun produs LG.

A, si recomand Plextor. :spiteful:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu cred ca ai avut ghinion ... la cd-writer am scris mii (da, mii) de cd-uri si inca unitatea functioneaza perfect...acum dvd-ul nu il am de multa vreme dar pana acum sa-a comportat ireprosabil... Intr-adevar, Plextor sunt foarte laudate dar si pretul e pe masura...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×