Sari la conținut
Forum Roportal
Morrison

ALTAR-Vineri 25.02;C.A.S.H.+9.7 RICHTER Marti 1.03

Postări Recomandate

Metalhead editia a XVII-a va prezinta vineri 25 februarie de la ora 21:00 in Club Underworld Bucuresti la un concert extraordinar cu trupele:

 

ALTAR - thras metal - Cluj-Napoca - Primul concert din 2005 sustinut de baieti dupa grelele incercari prin care au trecut la sfarsitul anului 2004. Un sow energic de peste 3 ore cu cea mai titrata trupa de gen din Romania

9.7 RICHTER - heavy metal - Bucuresti - A treia oara in Underworld, asteptand acest concert care fusese programat mai demult dar sa-a amanat, pentru a se lansa catre publicul Bucurestean alaturi de o mare trupa. Stilul trupei duce mult cu Judas Priest si electrizeaza publicul

 

Concertul incepe la ora 21:00 iar intrarea este 80.000

Roccaoteca dupa concert !

 

altar.jpg

 

 

 

Metalhead editia a XVIII-a va prezinta marti 1 martie de la ora 21:00 in Clubul Underworld Bucuresti la un concert extraordinar cu trupele:

C.A.sa.H. - heavy metal - Cluj-Napoca - trupa activeaza din 1996 si sa-a bucurat de foarte multe prezente scenice. Albumele editate pana acum prind la public si abordeaza un stil inovator. Anul trecut baietii au lansat albumul "Sistemuidevina" pe care il puteti gasi si marti in club.

9.7 RICHTER - heavy metal - Bucuresti - refacuti dupa sow-ul cu Altar de vineri, baietii urca pe scena si alaturi de C.A.sa.H. sperand sa fie la inaltime.

 

cas.jpg

 

Concertul incepe de la ora 21:00 iar intrarea este 60.000

Roccaoteca dupa concert ca in fiecare marti.

 

 

Club Underworld Bucuresti

Piata caogalniceanu nr.3 langa statuie

autobuze: 85,69,336,90,92, etc..

metrou: statia Izvor

www.dracu.ro pentru detalii sau www.underworldclub.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

VINERI adica ASTAZI zi mare mare !! Eveniment cu trupa Altar ! Primul concert pe 2005 ! Baietii au ajuns deja si acum se odihnesc pregatindu-se pentru sow-ul din seara asta. Nu uitati de la ora 21:00 in club Underworld Bucuresti alaturi de 9.7 RICHTER, Andy Ghost(Buster) si Theo Peter Jr. vor dobori iarasi standardele tuturor concertelor live. Va asteptam. Dupa concet. ROCcaOTECA !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

×