Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
roportal

O gluma te poate costa viata

Recommended Posts

Elicopterul prabusit in Parang a cazut pentru ca unul dintre ocupantii aparatului a tras, in gluma, de o maneta. Din discutiile avute cu pilotul Coada, procurorul hunedorean Ioan Nicodim si un alt pilot, Vladimir Riscovoi, membru al comisiei de ancheta, au ajuns la concluzia ca inainte de prabusirea aparatului unul dintre cei patru barbati aflati la bord a tras - in gluma - de maneta "stop", la doar 15 minute dupa decolare. Dupa acest incident, unul dintre motoare sa-a oprit imediat, aparatul sa-a dezechilibrat si sa-a lovit in cele din urma de un munte, prabusindu-se. Desi nu a fost nominalizata persoana care a tras de maneta, accidentul a fost calificat de anchetatori ca fiind un "accident de munca".

 

Sursa: Realitatea Romaneasca

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta e varianta oficiala, dar nu stiu de ce mi-e greu sa cred ca astfel de "glumite" se pot intampla la bordul unui elicopter... nu se intampla niic macar in masina, daramite sus "la cer" . Dar ...deh, asta e varianta data publicitatii, pe asta o inghitim

 

Si daca e adevarat, atunci cum mama naibii (scuzati-mi expresia) a ajuns un astfel de "glumet" (ca sa nu ii spun altfel) la bordul unui elicopter??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Curios... ca sa nu spun stupid

Cum poate cineva crede ca opinia publica... aia mai dezghetata... poate inghiti assemenea chiftele?

Penibil.(apropo de topicul "Sentimentul penibilului")

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unora le place sa creada ca ne pot duce cu "zaharelul"... ideea e ca "stirea" sa-a lasat la fund si de ceva vreme nu am mai auzit nimic despre acest accident... :blinca: :blinca: :blinca:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Unora le place sa creada ca ne pot duce cu "zaharelul"... ideea e ca "stirea" sa-a lasat la fund si de ceva vreme nu am mai auzit nimic despre acest accident...  :blinca:  :blinca:  :blinca:

[snapbacca]30348[/snapbacca]

Asa se intampla de fiecare data... Mare taraboi la inceput, apoi se matura totul sub pres... Se mizeaza pe uitare. Cunosc nenumarate cazuri de acest gen... dar chifteluta asta este printre fruntase.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×