Sari la conținut
Forum Roportal
watz_flor

Mielodisplazie?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

tatal meu este internat la o clinica de hematologie din Tg. mures.

La internare a avut valoarea hemoglobinei 4, extrem de scazuta, dupa tratamente si trnsfuzii a ajuns , spune ele, undeva la 9,6. Problema strigatoare ste ca nr. leucocitelor si trombocitelor este mic. trombocitele sunt 5000, i se administreaza un tratament si nu exista nici un fel de ameliorare. sigur ca eu as vrea o minune dumnezeiasca, sa apara ceva bun de la o zi la alta. face de aproape doua saptamani investigatii peste investigatii, iar eu sunt sunt intr-o "groapa de potential" din care nu stiu cum mai ies.

Nu stiu exact toate simptoamele pe care le-a manifestat, eu nu stau langa el, locuiesc in alt oras , dar tatal meu a fost si este si acum la 65 de ani un om dinamic, cu un psihic bun, munceste si acum la pensie, este , daca vreti, alfa si omega pentru noi toti, trei copii casatoriti si cu copii la randul lor.

acum un an a fost operat la prostata, nu stiu exact diagnosticul, a fost o ceva benign dupa cum au spus medicii, i-a fost rezecata o portiune mica. Apoi a suferit de strictura uretrala, a fost operat cu tehnologie laser, apoi aceasta a recidivat de doua ori, si tot de atatea ori a si fost operat prin aceeasi procedura. Dupa ultima operatie , din decembrie anul trecut, au descoperit o anemie cronica cu cauze necunoscute , drept pt care acum se afla la clinica de care am amintit.

CE SA FAC PENTRU EL ? CE POT FACE? CINE MA POATE AJUTA? UNDE SA MERGEM ?

CUNOASTETI ALTE CLINICI SAU MEDICI CARE POT DA UN RASPUNS?

Nu stiu nici toate datele complete ale analizelor, pentru ca refuza sa imi dea ceva numere de telefon si nici nu poate pune cate intrebari doreste, dupa cum imi spune la telefon. La dracu cu reality tv , care iti prezinta o lume de poveste... pe cand si la noi medici care sa ofere intr-adevar , servicii medicale de calitate?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×