Sari la conținut
Forum Roportal
bobby00778

O problema urgenta legata de internet

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am un calculator.. e conectat la internet.. a avut virusi si am instalat SP2 pentru XP si cateva programe antispyware si un antivirus... dar cand am incercat sa ma conectez la internet pe calc`ul acela nu a mai mers... conexiunea exista... ping`ul arata ca merge destul de bine... dar Internet explorer`ul, Yahoo messenger, oDC.. etc... nu`mi merg... am verificat IP`urile si sunt bune... la fel ca inainte sa instalez SP2 si alea alea... am avut virusi si spyware pe calculatorul acela.. unii erau asa de ai naibi incat nu ma lasau sa opresc vreo`un process in Tasca Manager sau unu nu ma lasa sa instalez SP2... am scapat de ei.. sa imi fi "bulit" windows`ul virusii/spyware`ul ?? la`am intors pe fata si pe dos si tot nu am reusit sa vad ce are.. credeti ca daca instalez Windows`ul [nu update`ul la SP2] va reusi sa rezolve problema ??

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

yo pe calc`u meu am SP2 si merge ff bine.. am firewall`ul activat si nu am probleme.. pe calculatorul acela am firewall`ul dezactivat.. dar caasperscay antivirus nu are firewall... nici Antispyware`ul de la Microsoft.. care e ff bun... [Noul Giant antispyware pentru care`la stiu...].. poate sa fie de la altceva ?? ce sa faca ??

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

daca nu e de la firewall, atunci nu e o chestie "curata" si cel mai indicat este sa dai un C:\format c: sanatos, mai ales daca ai avut probleme cu virusi inainte. Si mai indicat e sa faci rost de un CD cu antivirus de pe care sa bootezi ca sa poti verifica si MBR-ul de pe C. Apoi faci o instalare "curata". Nu-ti ia mai mult de o ora cu cu tot cu programele care le pui dupa. Ciudat e ca ping-ul merge, dar programele nu au acces la net. In Networca Connections te-ai uitat ? Sa nu cumva sa ai vreo conexiune veche ramasa acolo ca default.

 

Bafta !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am o conexiune de pe vremea cand inca aveam virusi/spyware si XP curat... fara SP2... se poate sa fie de acolo ?? un delete la conexiune si o configurare inca o data la alta noua o sa mearga ??? pe.sa. de format C: nu se pune problema... nu imi "permit" :o: pe.pe.sa. in tascabar pe acolo la internet connecion.. imi apare ca merge netul.. chiar ff bine.. deci sa fie ceva din explorer sau networca connections ?? prog pe ca`re le`am incercat am obs ca se folosesc de explorer....by the way... Mozilla Rulzz :o:

Editat de bobby00778

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai atunci e simplu.... cauta la fiecare program ce conexiune foloseste

La Explorer (nu stiu exact), cred ca e la Options -> Connection -> Use connection: si o alegi pe cea corecta. Si tot asa la toate. Dar sterge-o pe cea veche si pune-o pe cea buna ca default. Sau daca e singura existenta orice program o va folosi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

o sa incerc :oca: dar daca reinstalez windows`ul se sterge conexiunea ??? sau alte setari din windows/alte programe ?? se sterg registrii daca pur si simplu dau Update cand instalez . merci anticipat :o:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

exista 2 variante de reintslare.

1. instalare complet noua, care presupune o formatare a partieiei in prealabil

- nu ramane nimic din vechile date

2.instalare "update/repair"

- pastreaza toate setarile, conexiunile la internet, registrii si programele instalate

 

Daca faci update (adica apesi "R" cand vede Setup-ul de XP vede versiunea curenta instalata), atunci ramane totul pe sistem (registrii, Program Files, setari, Networca Connections).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pe calc`u ala mai e o eroare cand intru in Add or Remove Programs.. ceva cu Parser si un numar... asa ca nu pot dezinstala SP2 ca sa fac update din nou la Windows XP simplu... tinand cont ca SP2 e o versiune mai noua decat XP simplu... deci pot face ceva pentru setarea aia ?? sau trebuie sa reinstalez Windows... .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×