Sari la conținut
Forum Roportal
eternity

Invertor auto

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Invertorul auto este ideal pentru alimentarea echipamentelor in camping sau cu scop recreativ. XPower converteste tensiunea de baterie auto de 12V in tensiune alternativa de 220V/50Hz. Disponibile intr-o varietate mai mare de dimensiuni si puteri , aceste invertoare pot alimenta o gama mare de produse electronice ca TV, Video, Fax, Laptop, Videocamera, CD player, iluminat, etc

 

Invertoare auto pe google

 

:mda:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut tuturor cititorilor.

Incep prin a va spune ca acest post este posibil sa fie sters pentru ca si administratorii sunt oameni si pot ceda presiunilor anumitor firme. (Ma rog sa speram ca nu se va intampla asa)

Pana acum am avut 4 invertoare diferite puteri intre 100w si 400w.

Provenienta acestora de la diversi indivizi care vand asa ceva sau de la firme care vand asa ceva. Sau mai bine sa specific ca din 4 s-au defectat toate 4 produsele si in total tot schimband la ele am ajuns la un numar de 11 invertoare.

E asta ar fi cam cea mai mica problema si anume ce mi s-a intamplat la masina este mai nasol.

De la primul am prajit xenon original de fabrica.

De la al doilea imi crestea consumul la masina si mi-a dat peste cap calculatorul masinii.

Al treilea si cel mai grav dupa parerea mea am prajit la laptop alimentatorul si mi s-a micsorat simtitor luminozitatea laptopului.

Si cum sunt roman si eu m-am gandit ca e un produs prost si trebuie sa renunt sa il mai plictisesc pe individul de la care il luasem (vanzatorul de pacaleli)

Trec direct la final adica la ultimul din seria de 11 invertoare care mi-a prajit o parte din instalatia auto.

Ca si idee dupa ce am platit reparatii la masina laptop si alte accesorii care au fost garantate ca vor merge ca uns, adica vreo 2700 euro plus minus 5% si masina stata prin divese serviceuri ca sa o repare sa o faca la fel cu tot ceea ce aveam pe ea, tot nu m-am lasat si am cumparat un al doispezecelea invertor ce e drept ca sceptic desi un pic scumput aproape de 2 ori mai scump decat celelante intr-un final asta merge fara probleme cel putin pana acum si il folosesc aproape 10 ore pe zi, zi de zi de vreo 5 luni.

Sfatul omului patit este urmatorul: faceti cate probe este nevoie pana sa cumparati o singura data, verificati daca invertorul are certificat de conformitate, eventual cumparati din magazine specializate pe lucruri de acest gen si evitati invertoarele chinezesti sau cele pe care nu scrie tara de origine.

 

Sau

 

Puteti sa faceti ce am facut si eu sa va testati puterile si norocul si poate mai vad si alti plangaciosi ca mine sau norocosi....

 

Mentionez ca nu fac reclama nimanui si de asemenea nu o sa dau numele firmei care mi-a furnizat invertorul de care sunt multumit si nici ale celor care mi-au tras clapa ca pana la urma au schimbat produsul de cate ori am solicitat acest lucru fara sa se gandeasca. Numele vanzatorilor nu o sa le dau nici in particular nici pe forum pentru a evita orice fel de neintelegeri cu administratorii forumurilui.

 

Una peste alta adunate adica cele 4 invertoare cumparate au insumat in total 364 lei fara a mai pune motorina consumata pe drumuri si timpul pierdut iar cel care functioneaza 170 lei

Concluzia mea este ca suntem ca saraci ca sa cumparam ceva ieftin.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
De la al doilea imi crestea consumul la masina si mi-a dat peste cap calculatorul masinii.

Intr-adevar, e o performanta.

Si zii asa: dupa ce s-a dat peste cap, s-a transformat la loc in broscoi? :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×