ALX 0 Raportează post Postat Februarie 14, 2005 NU stiu cat si cand aveti timp sa va uitati la televizor, dar eu unul urmaresc o emisiune DUMINICA, la ora 14:20 pe TVR2, numita "The Nacaed Chef". Ar merita sa-i trageti o ocheada. E un tanar la vreo 24-25 de ani Jamie Oliverse numeste subsemnatul, care face niste mancaruri pe cat de simple, pe atat de gustoase. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Dulcica 2 Raportează post Postat Martie 12, 2005 Alx Cred ca iar dau cu ciorba de gard.. dar "ocaiul" tau imi aduce aminte de cineva de prin inima ardealului ... coincidenta, nu? 8) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
ALX 0 Raportează post Postat Martie 15, 2005 Tot ce se poate... 8) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15031 Raportează post Postat Aprilie 27, 2010 "The Nacaed Chef" Marţi, 20 Aprilie 2010 Jamie Oliver, un bucătar printre cei mai bogaţi britanici Autor: Alina Vătăman Jamie Oliver are 34 de ani şi găteşte divin, spun cunoscătorii. La cei 34 de ani ai săi a adunat din gătit o avere de 65 de milioane de lire sterline, care Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Rodica` 6510 Raportează post Postat Aprilie 27, 2010 ;) e o incantare sa-l privesti gatind. miscari rapide si precise. comentarii la obiect fara inflorituri inutile. placut personaj. :roll: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
K0ntr0VerSy 630 Raportează post Postat Aprilie 27, 2010 Al dracului marketing, face mancarea mai buna... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Bitch 15151 Raportează post Postat Aprilie 27, 2010 (editat) Al dracului marketing, face mancarea mai buna... Of course...exemplu elocvent mai jos...mamaliga vs. polenta (pe italieneste) impachetata si comercializata de parca e delicatesa. Se gaseste peste tot aici in magazine mamaliga din asta la pachet si costa vreo 4 $ bucata.Din banii astia cumpara omul un sac de faina de porumb. :roll: Editat Aprilie 27, 2010 de Intifada Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Darkyn 1 Raportează post Postat Aprilie 28, 2010 (editat) E fat free si vine cu tot cu lectia de istorie polenta lor :cry: Editat Aprilie 28, 2010 de Zombie Bunny Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15031 Raportează post Postat Aprilie 29, 2010 E fat free si vine cu tot cu lectia de istorie polenta lor :spiteful: scurta istoria polentei sau al porumbului descoperit de Columbus la prima calatorie in lumea noua in curtile localnicilor, trece oceanul cu noutatea, vinde la lumea buna de acolo, se umple de bani si mai nou italienii ne vand malai cu $15 jumate kil, sa ne invete ... sa injuram sau ce!!! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15031 Raportează post Postat Noiembrie 14, 2022 Le grand restaurant (1966) Regia Jacques Besnard Cu Louis de Funès Gen film Comedie Trebuie vazut filmul asta inainte de toate si pe urma se decide: - Unde mergem diseara??? Se rade puternic la acest film, cu lacrimi ... niciodata nu iese din voga acest film, pe langa ca au trecut 56 de ani, veti gasi situatia si azi in anumite localuri. Eu nu prea ma mai duc ca ne dau carne falsa din pasta de soia, iar cand sint nevoita sa ma prezint, comand "pestele zilei" este anuntat la intrare cum se numeste si cat costa, cum este servit. Mereu am fost multumita ca am cerut cel mai simplu prajit bine in ulei. Mai nou merg cu usturoi in localuri, mujdei, si alte arome, varza acra, depinde ce mai am prin casa. Nu ma aventuriez in Fructe de Mare sau chestii sofisticate, pentru entrée, doar rondele de ceapa pane, nu-mi trebuie altceva se mai aduce si cartofi prajiti sa ne saturam. Nici deserturi nu prea comand ca nu este foarte mare lista pe aici si deloc nu-mi place tort de ciocolata!!! Nici alcool nu beau ca am scuze, sint sofer voluntar si primesc gratuit apa minerala sau ce vreau sa beau. Eu evit tot ce are multe ingrediente ca supele crem, ca nu se stie ce s-a spulberat sa devina crem!!! Nimic din care nu recunosc forma originala!!! Noi n-avem probleme cu Asparagus ca altfel sint sezoanele pe aici si avem de toate din toate tarile chiar si acum. Vinetele sint in sezon acum pe ger in Arizona ... dar nu degera nimic. Nici ciuperci nu comand ca nu le cred cu prospetimea marfurilor de ciuperci aduse de nu se stie unde, doar ce eu cumpar din alimentara si le prepar cum imi place mie, nu lor. Copiii mereu-mi spun, cum de eu comand pe cele mai bune feluri, pana ce ei cred ca fi ceva super, dar deloc nu este si-l mananca portia mea. Mereu ma prefac ca nu mi-e foame cand sint cu ei, chiar si la Restaurant Special de Pizza. Niciodata n-as comanda nici spaghetti sau lasagne sau altceva italienesc decat pizza ca face la comanda aparte la fiecare. Nu dau gres. https://evz.ro/tainele-bucatariilor-din-restaurante-ce-feluri-de-mancare-ar-trebui-sa-eviti.html Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri