Sari la conținut
Forum Roportal
ALX

"The Naked Chef"

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

NU stiu cat si cand aveti timp sa va uitati la televizor, dar eu unul urmaresc o emisiune DUMINICA, la ora 14:20 pe TVR2, numita "The Nacaed Chef".

Ar merita sa-i trageti o ocheada. E un tanar la vreo 24-25 de ani Jamie Oliverse numeste subsemnatul, care face niste mancaruri pe cat de simple, pe atat de gustoase.

:o:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alx Cred ca iar dau cu ciorba de gard.. dar "ocaiul" tau imi aduce aminte de cineva de prin inima ardealului ... coincidenta, nu?

8)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
"The Nacaed Chef"

 

 

Marţi, 20 Aprilie 2010

 

Jamie Oliver, un bucătar printre cei mai bogaţi britanici

Autor: Alina Vătăman

 

Jamie Oliver are 34 de ani şi găteşte divin, spun cunoscătorii. La cei 34 de ani ai săi a adunat din gătit o avere de 65 de milioane de lire sterline, care

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

;)

e o incantare sa-l privesti gatind. miscari rapide si precise. comentarii la obiect fara inflorituri inutile. placut personaj. :roll:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Al dracului marketing, face mancarea mai buna...

Of course...exemplu elocvent mai jos...mamaliga vs. polenta (pe italieneste) impachetata si comercializata de parca e delicatesa.

Se gaseste peste tot aici in magazine mamaliga din asta la pachet si costa vreo 4 $ bucata.Din banii astia cumpara omul un sac de faina de porumb. :roll:

 

 

Editat de Intifada

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

 

E fat free si vine cu tot cu lectia de istorie polenta lor :cry:

Editat de Zombie Bunny

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
E fat free si vine cu tot cu lectia de istorie polenta lor :spiteful:

 

scurta istoria polentei sau al porumbului

 

descoperit de Columbus la prima calatorie in lumea noua in curtile localnicilor, trece oceanul cu noutatea, vinde la lumea buna de acolo, se umple de bani si mai nou italienii ne vand malai cu $15 jumate kil, sa ne invete ... sa injuram sau ce!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Le grand restaurant (1966) Regia Jacques Besnard Cu Louis de Funès Gen film Comedie

Trebuie vazut filmul asta inainte de toate si pe urma se decide: - Unde mergem diseara???   

Se rade puternic la acest film, cu lacrimi ... niciodata nu iese din voga acest film, pe langa ca au trecut 56 de ani, veti gasi situatia si azi in anumite localuri.

Eu nu prea ma mai duc ca ne dau carne falsa din pasta de soia, iar cand sint nevoita sa ma prezint, comand "pestele zilei" este anuntat la intrare cum se numeste si cat costa, cum este servit.  Mereu am fost multumita ca am cerut cel mai simplu prajit bine in ulei.  Mai nou merg cu usturoi in localuri, mujdei, si alte arome, varza acra, depinde ce mai am prin casa.  Nu ma aventuriez in Fructe de Mare sau chestii sofisticate,  pentru entrée, doar rondele de ceapa pane, nu-mi trebuie altceva se mai aduce si cartofi prajiti sa ne saturam.  Nici deserturi nu prea comand ca nu este foarte mare lista pe aici si deloc nu-mi place tort de ciocolata!!!   Nici alcool nu beau ca am scuze, sint sofer voluntar si primesc gratuit apa minerala sau ce vreau sa beau.   

Eu evit tot ce are multe ingrediente ca supele crem, ca nu se stie ce s-a spulberat sa devina crem!!!   Nimic din care nu recunosc forma originala!!!   Noi n-avem probleme cu Asparagus ca altfel sint sezoanele pe aici si avem de toate din toate tarile chiar si acum.   Vinetele sint in sezon acum pe ger in Arizona ... dar nu degera nimic.   Nici ciuperci nu comand ca nu le cred cu prospetimea marfurilor de ciuperci aduse de nu se stie unde, doar ce eu cumpar din alimentara si le prepar cum imi place mie, nu lor.   

Copiii mereu-mi spun, cum de eu comand pe cele mai bune feluri, pana ce ei cred ca fi ceva super, dar deloc nu este si-l mananca portia mea.   Mereu ma prefac ca nu mi-e foame cand sint cu ei, chiar si la Restaurant Special de Pizza.   Niciodata n-as comanda nici spaghetti sau lasagne sau altceva italienesc decat pizza ca face la comanda aparte la fiecare.   Nu dau gres.

https://evz.ro/tainele-bucatariilor-din-restaurante-ce-feluri-de-mancare-ar-trebui-sa-eviti.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×