Jump to content
Forum Roportal
irinuca76

Arginina

Rate this topic

Recommended Posts

am citit pe mai multe forumuri ca Arginina stimuleaaz cresterea in ianltime si multi o recomanda dar se specifica la srasit a nu se utiliza in cazul infectiilor cu virusul herpetic.Eu fac herpes de tip 1 am inteles (la nivelul buzelor ) intrebarea mea este daca se poate face ceva macar sub supravegherea medicui sa pot creste in inaltime (am 1.65 si vreau sa ma inalt s aajung peste 1.72 ) va rog sa ma ajutati .tnx:* :flowers:

Share this post


Link to post
Share on other sites
am citit pe mai multe forumuri ca Arginina stimuleaaz cresterea in ianltime si multi o recomanda dar se specifica la srasit a nu se utiliza in cazul infectiilor cu virusul herpetic.Eu fac herpes de tip 1 am inteles (la nivelul buzelor ) intrebarea mea este daca se poate face ceva macar sub supravegherea medicui sa pot creste in inaltime (am 1.65 si vreau sa ma inalt s aajung peste 1.72 ) va rog sa ma ajutati .tnx:* :D

 

 

se poate face ,dar trebuiesc rezolvate problemele tale pe rand.Herpesul este un virus existent in fiecare organism,daca ai imunitatea slaba,atunci herpesul se face vazut si simtit mai usor.Stim ca Arginina este gaz pe foc pt herpes.Asa primadata trebuie sa stopam herpesul cu un imunostimulator perfect din gheara matei si L-Lyzina apoi daca esti intre varsta de 12----22 ani putem vedea ce facem cu inaltimea.Cauta-ma la adresa de mail vitaguard@yahoo.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut! Am si eu o problema cu cresterea in inaltime. Sunt fata si am doar 1.52 si 19 ani. Nu sufar de nici o alta afectiune si vroiam sa stiu daca arginina ma poate ajuta in vreun fel. Vreau sa ma mai inalt daca e posibil si nu stiu ce sa fac... :pardon: si nici ce medicamente sa iau. De aceea cer ,cu disperare as putea spune, sfaturi sau indicatii in acest sens. :tease:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Salut! Am si eu o problema cu cresterea in inaltime. Sunt fata si am doar 1.52 si 19 ani. Nu sufar de nici o alta afectiune si vroiam sa stiu daca arginina ma poate ajuta in vreun fel. Vreau sa ma mai inalt daca e posibil si nu stiu ce sa fac... :jester: si nici ce medicamente sa iau. De aceea cer ,cu disperare as putea spune, sfaturi sau indicatii in acest sens. :roll:

 

 

Un singur sfat am: citeste cartile astea (3). Link: -> http://www.filebox.ro/download.php?key=8sgiw4z2yyvakt7u

 

Bafta!

Share this post


Link to post
Share on other sites
am citit pe mai multe forumuri ca Arginina stimuleaaz cresterea in ianltime si multi o recomanda dar se specifica la srasit a nu se utiliza in cazul infectiilor cu virusul herpetic.Eu fac herpes de tip 1 am inteles (la nivelul buzelor ) intrebarea mea este daca se poate face ceva macar sub supravegherea medicui sa pot creste in inaltime (am 1.65 si vreau sa ma inalt s aajung peste 1.72 ) va rog sa ma ajutati .tnx:* :tease:

 

Am luat si eu arginina, de la Hulda Clark. O sa mai fac o comanda pentru ca intentionez sa reiau antrenamentele la sala si ma ajuta foarte mult. Este buna, ti-o recomand, dar nu stiu daca te va ajuta sa cresti chiar atat de mult, oricum poti incerca pentru ca rau nu iti face. Dar pentru a castiga cativa centimetri trebuie sa faci anumite exercitii de elongatii pentru coloana :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iau L-Arginina de cativa ani si ma ajuta foarte mult la problemele de constipatie, paraziti intestinali, la dezvoltarea musculara si circulatia sangelui. Cat despre cresterea in inaltime, stiu ca are efecte pozitive pt cei in dezvoltare. Deci, poti incerca :good:

 

Si eu am virusul herpetic, dar orice am luat pt imunitate nu a fost de folos, virusul exista si nu am cum sa scap de el. Deal with it!

Share this post


Link to post
Share on other sites

arginina sau L-arginina este indispensabila pentru sintezarea si elaborarea hormonului de crestere a glandei pituitare

 

Si daca-l intreci la inaltime pe Gheorghe Muresan ce te faci???

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu consum Arginina pentru voiciune fizica si mentala. Si din cele citite de mine am aflat ca alaturi de ornitina, fenilanina si alte substante cu actiune neurologica, arginina sau L-arginina este indispensabila pentru sintezarea si elaborarea hormonului de crestere a glandei pituitare

 

Si cum au reusit oare oamenii sa creasca pana a se auzi de arginina?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din (d)efectele ei :

 

Arginina ajuta la recuperarea organimului dupa efortul fizic, datorita efectului pozitiv asupra sistemului imunitar, stimularea nivelului insulinei din pancreas si hormonului de crestere (GH) care au efecte pozitive asupra cresterii masei musculare. Datorita stimularii acestor hormoni este marita sinteza proteica prin transportul unei cantitati mai mari de aminoacizi in celula musculara avand ca rezultat cresterea masi musculare. De asemenea, arginina este folosita de catre organism pentru producerea de creatina necesara sintezei proteice, ajutand astfel la imbunatatirea performantelor fizice.

 

http://www.culturismfitness.ro/arginina/

post-216888-0-79179400-1362992713_thumb.jpg

Edited by VEMANS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×