Sari la conținut
Forum Roportal
Socrate

Urticaria colinergica

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

La 31.12.2018 la 9:47, Stu' a spus:

Inițial, câteva doze , pot aduce brusc nivelul histaminelor din organism ( sunt f concentrate)- dar sa faci asta obligatoriu la înțelegerea cu medicul - și asta te va ajuta sa incepi un stil nou de viață, pentru că întotdeauna îmbunătățirile cresc tonusul psihic. 

Poți să îi povestești tot ce ți-am propus eu și eu cred sincer că va fi de acord sa încercați acest stil de tratament, pentru că - repet - nu are efecte adverse. Sfatul meu este ca zilele acestea să citești mai multe despre alergii și să îți notezi întrebări, să îți formezi o impresie generala asupra problemei și să simți că iei frâiele in propriile mâini - dar sa întărești aceasta acțiune cu suportul medicului. Fiind specialist , îți oferă un plus de siguranță și ajută mult.

Poți începe de azi sa urmezi din sfaturi, cu privire la îmbrăcăminte, temperatura, detergent și extraclatire + evitarea unor alimente care conțin alergeni. 

Buna..am facut vineri injectie cu xolair 300 mg...imi poti spune daca si tu ai facut aceeasi injectie?a trebuit sa stau 2 ore..dar..momentan nu observ nici o imbunatatire..si au costat si 1000 euro..mai am si luna viitoare inca 2 injectii...mi-a specificat ca voi observa in decurs de o saptamana..deja ma sperie..atunci cand ies afara tot imi apare aceasta urticarie.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×