pisicuttza 5 Report post Posted January 20, 2007 In decembrie 2006 am fost diagnosticata cu colpita micotica...dupa cum mi-a explicat dr, aveam o ciuperca pe col. Mi-a dat Lomexin si acu, dupa 3 sapt de cand ma dau, secretia vaginala a devenit maronie. in mod sigur ma voi duce la doctor dar...mi-e cam frica. Daca stiti cumva mai multe despre aceasta "boala" va rog mult scrieti-mi pt ca eu si nu numai sa mai pricep cate cv despre ea....un msg de la un ginecolog ar fi perfect! AAA..si inca ceva...ce intelegeti prin uz extern ? pt ca pe prospectul de la lomexin scria k e pt uz extern numa k yo stiu k tre sa te dai In vagin, undem se afla respectiva ciuperca. Sau ma insel? Share this post Link to post Share on other sites
harald 1,722 Report post Posted January 20, 2007 da dar e legat de sex...nu?....si app..micozele sunt transmisibile sexual nu? :tease: Hai să nu parlamentăm pe tema asta. La "Sănătate" există categorii pentru orice. Share this post Link to post Share on other sites
carmys 0 Report post Posted January 21, 2007 du-te la medic. nu pierde vremea pe forum. nu te juca cu sanatatea. sa nu ajungi la complicatii!!!! Share this post Link to post Share on other sites
danutza_rge 0 Report post Posted February 5, 2007 In decembrie 2006 am fost diagnosticata cu colpita micotica...dupa cum mi-a explicat dr, aveam o ciuperca pe col. Mi-a dat Lomexin si acu, dupa 3 sapt de cand ma dau, secretia vaginala a devenit maronie. in mod sigur ma voi duce la doctor dar...mi-e cam frica. Daca stiti cumva mai multe despre aceasta "boala" va rog mult scrieti-mi pt ca eu si nu numai sa mai pricep cate cv despre ea....un msg de la un ginecolog ar fi perfect! AAA..si inca ceva...ce intelegeti prin uz extern ? pt ca pe prospectul de la lomexin scria k e pt uz extern numa k yo stiu k tre sa te dai In vagin, undem se afla respectiva ciuperca. Sau ma insel? e naspa .............ai grija ,eu am avut a scurgere si nu am luat-o un seama la inceput,dar s-a agravat treaba si ma chinui de aproape 1 an cu tratamentul Share this post Link to post Share on other sites