Jump to content
Forum Roportal
enable

MAXTOR 160 GB 6V160EO SATA in Windows?

Recommended Posts

Am un point power de la flamingo care are in configuratie un hard maxtor de 160 SATA.Sistemul a venit cu Linux, l-am scos si in schimb am bagat windows xp pro. prima data a mers sa reinstalez, dar mi s-a ars un ram pe care l-am schimbat si acum cand incerc sa reinstalez windows-ul dupa primul ecran al setup-ului imi spune k nu imi gaseste hardul, am inteles k trebuie sa indic cu F6 in setup un driver, dar n-am gasit cat am cautat driver-ul ala si n-am nici flopy instalat. Ce pot sa fac. dak cineva stie sa imi rasp pls HElp, poate o alta metoda. am un flopy da carcasa care este MIDDLE ATX350W nu are sertar, sau nush eu..:)AJUTOR. PS: ce este ciudat este k atunci cand incarc windows-ul pe care il am instalat vede hardul..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai logic , iti trebe driverul ca sa-l vada versiunea de windows care iti instaleaza tie alta versiune de windows :spiteful:. Fara floppy nu ai ce face.Driverul trebuia sa vina cu sistemul.(Pe un cd cu un utilitar care sa scrie floape ).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu ai CD-ul placii de baza? Acolo poti gasi un program utilitar care te ajuta sa creezi o discheta cu drivere SATA. Stii ce placa de baza ai? Poti sa si Google putin pentru a gasi drivere SATA.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×