toteusint 0 Report post Posted January 16, 2007 ajutooor! am o camera jvc everio gz-mc500 care cica inregistreaza in mpeg2 din pacate nu prea ma pricep si mie imi inregistreaza filmele in .mov iar sunetul .mod daca la redare pe display apas start apare un folder mpg care e gol cum pot inregistra direct mpg (mentionez ca in cartea tehnica nu spune mare lucru....cica inregistreaza direct mpeg2) va multumesc Share this post Link to post Share on other sites
trybogdan 0 Report post Posted February 18, 2009 ****** ANUNT ****** JVC Everio GZ-MG630 60GB Noi Sigilate La Cutie La Doar 250E Culori: Rosu - Albastru si Argintiu ! Cu toate Accesoriile de la Producator ! Caracteristici : Share this post Link to post Share on other sites
queensoft 0 Report post Posted March 12, 2009 ajutooor! am o camera jvc everio gz-mc500 care cica inregistreaza in mpeg2 din pacate nu prea ma pricep si mie imi inregistreaza filmele in .mov iar sunetul .mod daca la redare pe display apas start apare un folder mpg care e gol cum pot inregistra direct mpg (mentionez ca in cartea tehnica nu spune mare lucru....cica inregistreaza direct mpeg2) va multumesc MOV ???? Sigur este mov ?? Oricum, MOD ala este fisierul VIDEO, nu audio. Pur si simplu schimbi extensia MOD in MPG si gata !!!! Ia uita-te la marimea fisierelor :kiss: MOD este mare si celalalt este mic !! Share this post Link to post Share on other sites