Jump to content
Forum Roportal
skader

canapea feng shui

Rate this topic

Recommended Posts

As vrea sa cumpar o canapea pentru sufragerie, dar nu stiu daca e ok din punct de vedere al feng shuiului. E facuta din 6 cuburi si are spatar mic. Culoarea o sa fie neagra.

Ma poate ajuta cineva?

post-107058-1288700795_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

In momentul in care doresti sa amenajezi o casa conform principiilor artei feng shui, trebuie sa primesti din partea practicianului acele remedii care iti sunt necesare si nu la intamplare. Se tine cont printre altele si de culoare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am citit si eu cate ceava din feng shui si gasesc ca nu e potrivita pentru ca:spatarul canapelei nu e stabil,nu e suficient de inalt,ca sa asigure spatele,si mai e si coltar,pe deasupra.Practic,nu prea circula energia,din cauza formei.Culoarea nu stiu daca e potrivita,pentru ca asta se calculeaza.

Daca vei dormi pe ea,iar nu e potrivita,pentru ca se recomanda,ca spatiul de dedesupt sa fie gol,sa poata circula energiile,sa nu se blocheze,exact sub patul tau.

Mai citeste si tu cate un ghid ,ceva si te mai lamuresti...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca iti place si se incadreaza in peisajul sufrageriei tale, poti s-o cumperi. Daca te gandesti apoi sa apelezi la un consultant fs si-ti zice ca nu e buna culoarea, ii pui o husa, ca sa faci canapeaua sa fie feng shui, nu? :P

 

 

Toate cele bune,

Arrina

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×