Sari la conținut
Forum Roportal
ioanide

Intrebari si raspunsuri LINUX!

Postări Recomandate

Sper ca nu deranjez pe nimeni ca preiau aceasta tema.In sensul de a pune intrebari strict legate de o neclaritate sau omisiune in orice distributie linux ar fi .Stiu ca exista mai multi utilizatori de linux.Sunt multe forumuri cu tematica stricta LINUX.Insa acolo nu am cont si mai ales nu cunosc pe nimeni. Stiind ca spiritul linux exista as ruga pe cei care stiu sa raspunda si sa intrebe.Cred ca ne putem ajuta si noi intre noi cu mici sfaturi utile fara sa cautam in jde mii de pagini google.

Problema mea este de stadiul celor care merg de-a busilea in linux.

Incerc sa folosesc slackware v.11.Problema este ca nu il pot convinge sa mearga pe net.Poate din cauza faptului ca am zappfix tel.Are drivere pt windows exclusiv.Xp nu este prevazut.So...exista si niste scripturi care explica configurarea liniei dialusb pt acces internet.Va rog daca puteti sa ajutati un nefericit masochist care se chinuie sa scape de windows!Multumesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deabia prin lipsa de raspunsuri m-ati ajutat.Am fost nevoit sa pun mana sa citesc.Ajutorul vine de unde te astepti cel mai putin.Rog moderatorul sa stearga topicul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×